Luni - Vineri 9:00 - 18:00

BLACK+DECKER Fierastrau alternativa RS1050EK portocaliu/negru

Cod:

RS1050EK-QS


Cod intern: #1199140

  • Distribuie pe:
Produsul nu mai este activ in oferta PCOne

Iti recomandam alte produse similare din categoria Fierastraie si accesorii

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0374 477 112.

Descriere Fierastrau alternativa RS1050EK portocaliu/negru de la BLACK+DECKER

- Variable speed facility for better control- 6 different preset speeds allows the user more control for different applications- The adjustable side handle gives the user much more control and safety when cutting various materials- Adjus

Fierastrau electric orizontal Black&Decker RS1050E , un fierăstrău electric conceput pentru tăierea lemnului, a materialelor plastice si a tablei de metal, cu greutate redusă si formă constructivă compactă pentru manevrare optimă. Prevazut cu ghidajdetasabil prin apasarea unui buton , comutator de reglare a vitezei, maneta de prindere a lamei si maner auxiliar pentru o mnevrabilitate sporita. RS1050E cu un maner ergonomic ce atenueaza vibratiile si cu un motor de 1050W este confortabil si usor de manevrat, util in orice gospodarie.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.