Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Fierastrau Circular Bosch PK66, 1600W, placa ghidare

Cod:

0603502000


Cod intern: #2032885

  • Distribuie pe:
789,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


24 luni persoane fizice, 12 luni persoane juridice


Livrare gratuita


Descriere Fierastrau Circular Bosch PK66, 1600W, placa ghidare de la Bosch

Fierastrau Circular Bosch PK66, 1600W, placa ghidare, este alegerea ideală atunci când este nevoie de putere şi precizie pentru abordarea unor proiecte de tăiere dificile. PKS 66 AF are un motor puternic de 1600 W, ideal pentru executarea de tăieri drepte în materiale lemnoase tari şi groase. Folosiţi acest ferăstrău pentru proiecte precum redimensionarea uşilor sau construirea de garaje. CleanSystem Box colectează aşchiile în timpul tăierii pentru un spaţiu de lucru curat. De asemenea, talpa de fixare este prevăzută cu o canelură în care poate intra şina de ghidare.

Amplasat în partea frontală a ferăstrăului, vizorul CutControl uşurează tăierea de-a lungul unei linii drepte, permiţând ghidarea sigură şi rezultate exacte.

Limitatorul paralel din setul de livrare poate fi montat pe scula electrică pentru a spori manevrabilitatea şi precizia.

Adâncime de tăiere reglabilă – schimbări rapide şi uşoare pentru adaptarea la necesităţile fiecărei piese de lucru.

CleanSystem Box colectează aşchiile în timpul tăierii pentru un spaţiu de lucru curat.

Blocarea axului fixează axul sculei electrice atunci când aceasta este oprită din funcţionare pentru schimbarea simplă a pânzelor de ferăstrău.

Comutatorul de blocare este un comutator cu buton care permite blocarea sigură a sculei electrice scoase din funcţiune, împiedicând activările accidentale.

Şina de ghidare se fixează în canalul din talpa de fixare.

 

Putere nominală
1.600 W
Ø pânză de ferăstrău
190 mm
Ø gaură pânză de ferăstrău
30 mm
Turaţie la mersul în gol
5.000 rot/min
Placă de ghidare
160 x 327 mm
Apărătoare
Aluminiu
Domeniu adâncimi de tăiere la 90°
0 – 66 mm
Domeniu adâncimi de tăiere la 45°
0 – 48 mm
Greutate
5,4 kg

 

 

 

 

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.