Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Fierbatoare oua Adler Aparat de fiert oua AD 4486 3 functii pentru preparare 8 oua 800W Oprire automata Argintiu

Cod:

AD 4486


Cod intern: #644215

  • Distribuie pe:
83,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin suficient


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Fierbatoare oua Aparat de fiert oua AD 4486 3 functii pentru preparare 8 oua 800W Oprire automata Argintiu de la Adler

Aparat de fiert oua Adler AD 4486 Mic dejun delicios pentru întreaga familie! Știm cu toții că ouăle sunt foarte sănătoase și conțin numeroși nutrienți valoroși. Cu siguranță, fiecare dintre noi are un mod preferat de a pregăti ouăle pentru micul dejun. Produsul nostru este o soluție ideală pentru familii și persoane care mănâncă o mulțime de ouă, deoarece puteți găti 1 până la 8 ouă în el! Cu alte cuvinte, pregătirea micului dejun pentru întreaga familie sau semifabricatele pentru o salată de ouă îți vor lua doar câteva minute! Trusa include o lancetă de ouă, care va împiedica ouăle să se crape în timpul gătitului. În plus, dimensiunea redusă vă va permite să ascundeți dispozitivul în orice dulap sau raft, ceea ce va economisi puțin spațiu pe blatul bucătăriei. Gata cu paza! Cui nu-i plac ouăle fierte moi ?! Și câți oameni evită să le gătească acasă, pentru că nu știu cum să o facă corect? Cum să prepari oul perfect? Avem vești bune, trebuie doar să ne cumpărați produsul, iar aceste cunoștințe secrete nu vor fi necesare! Marele avantaj al acestui dispozitiv este că, în funcție de cantitatea de apă folosită, alegem dacă dorim să fierbem oul încet, mediu-tare sau tare! Scara vizibilă vă permite să turnați cantitatea potrivită de apă fără nicio problemă! Pregătește rapid și fără efort micul dejun perfect, dar și ingrediente pentru o salată sau o pastă! Mai mult, în timpul gătirii, lampa de control ne informează despre funcționarea dispozitivului. Când apa se evaporă, se aude un sunet și indicatorul luminos se stinge - dispozitivul se oprește automat.



Aparat de fiert oua Adler AD4486, 800W, capacitate 8 oua, Argintiu

 

 

 

Vrei sa pregatesti micul dejun sanatos si hranitor pentru familia ta, dar nu ai suficient timp dimineata? Sau poate nu reusesti sa fierbi oul perfect ? Alegeti fierbatorul nostru pentru 8 oua ADLER AD 4486, iar el va face toata munca pentru tine!

 

 

Specificatii:

  • Gatiti pana la 8 oua simultan;
  • Oprire automata cu semnal sonor;
  • Poate gati moale, mediu si tare;
  • Pahar de masurare cu ac de perforare;
  • Putere maxima: 800W.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.