Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Fierbator Adler Kettle plastic 0,8 L

Cod:

AD1371g


Cod intern: #2046773

  • Distribuie pe:
41,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Fierbator Kettle plastic 0,8 L de la Adler

Fierbător Adler AD 1371G

Fierbător electric clasic, de 0,8 litri, util în fiecare bucătărie, birou și cămin. Siguranța acestuia este asigurată de o încuietoare care împiedică pornirea ceainicului în gol și oprirea automată după fierberea apei. Fierbătorul este echipat cu un filtru de reținere a sedimentelor care îmbunătățește gustul și calitatea apei. Funcționalitatea este sporită de o bază stabilă și un indicator de nivel al apei limpede. Foarte confortabil datorită utilizării unui fund plat și a unei baze rotative. Fierbătorul are o putere economică de 850 W. PARAMETRI CHEIE Capacitate maxima: 0,8 l Capacitate minima: 0.3L Incalzitor plat din otel inoxidabil Filtru de depozit de calciu Indicator de nivel al apei pe două fețe, la fel de convenabil pentru utilizatorii dreptaci și stângaci Protecție împotriva fierberii fără apă Lampa de control Indicator de nivel al apei cu scara Oprire automată Baza rotativa la 360° Carcasa din polipropilena rezistenta Depozitare cablu de alimentare Lungime cablu de alimentare: 50 cm Alimentare: 230V ~50Hz Putere nominala: 850W Dimensiuni produs: 20,3 x 17,7 x 13,3 cm Culoare: alb-gri.Acest fierbător electric este convenabil de utilizat și vă permite să fierbeți apa în cel mai scurt timp. Fierbătorul este fabricat din plastic . O astfel de carcasă este ușoară și nu se încălzește la fierberea apei, ceea ce asigură confortul de utilizare. În dispozitiv a fost instalat un încălzitor plat . Avantajele sale includ faptul că vă permite să încălziți o cantitate mică de apă. De asemenea, este mai dificil ca calciul să se depună pe el, iar spălarea lui este fără probleme. Puterea mai mică a ceainicului vă permite să fierbeți apa în mai puțin de 5 minute. Capacitatea mică a modelului vă permite să încălziți suficientă apă pentru a prepara o ceașcă mare de băutură. Producătorul a plasat un indicator lizibil al nivelului de apă în ibric , ceea ce face ușoară reumplerea cantității necesare de apă pentru fierbere. Fierbătorul este echipat cu un filtru util anticalcar care prinde impuritățile pentru a menține apa curată și gustoasă. Aparatul are o bază rotativă care vă permite să setați ulciorul în orice poziție. Acest lucru asigură accesul convenabil la fierbător pentru dreptaci și stângaci.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      AD1371g
    • Culoare
      Alb
    • Greutate
      610 GR
  • Specificatii
    • Putere
    • Capacitate
    • Fir
      DA
    • Material carcasa
    • Functii
      Filtru de depozit de calciu Indicator de nivel al apei pe două fețe, la fel de convenabil pentru utilizatorii dreptaci și stângaci
    • Altele
      Dimensiuni produs: 20,3 x 17,7 x 13,3 cm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:    
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.