Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Fierbator Philips Viva Collection HD9353/90 electric kettle 1.7 L 2060 W Black, Stainless steel

Cod:

HD9353/90


Cod intern: #1923656

  • Distribuie pe:
274,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni G024M


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Fierbator Philips Viva Collection HD9353/90 electric kettle 1.7 L 2060 W Black, Stainless steel de la Philips

Viva Collection Fierbător HD9353/90



Filtrul cu microsită captează particulele mici de calcar Un filtru detaşabil cu microsită pe gura de scurgere captează particulele mici de calcar de până la 200 de microni pentru a asigura o cană curată. Un element de încălzire ascuns din oţel inoxidabil asigură fierbere rapidă şi curăţare facilă. Sistem de siguranţă multiplă împotriva încălzirii în gol, cu oprire automată atunci când apa este gata.LED-ul indicator, elegant, încorporat în comutatorul de pornire/oprire, se aprinde când fierbătorul este pornit.Nivelul apei este uşor de citit printr-un indicator localizat sub mâner.Capacul se deschide uşor la simpla apăsare a unui buton, evitând contactul cu aburii. Gura largă de deschidere simplifică curăţarea.Fierbătorul poate fi umplut prin gura de scurgere sau prin deschiderea capacului cu resort.Fierbătorul fără fir este aşezat pe o bază Pirouette 360° pentru ridicare şi amplasare uşoare.Cablul poate fi înfăşurat sub bază, deci are lungimea potrivită pentru orice bucătărie şi poate fi depozitat uşor. Funcţia de păstrare la cald menţine apa din fierbător la o temperatură selectată, deci nu mai trebuie să fierbi din nou.Corp metalic, durabil, din oţel inoxidabil, sigur pentru industria alimentară, pentru utilizare fiabilă şi de durată.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      HD9353/90
    • Culoare
      gri
  • Specificatii
    • Putere
    • Capacitate
    • Material carcasa
    • Functii
      Bază 360 de grade Oprire automată de siguranţă Protecţie împotriva încălzirii în gol Sistem depozitare cablu Element de încălzire plat Sistem anti-alunecare Comutator pornit/oprit Lampa de control Capac cu resort Capac cu deschidere largă
    • Altele
      Tensiune 220-240 V

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.