Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Fierbator Ceainic electric Russell Hobbs 24190-70 Compact Home | 0,8L

Cod:

24190-70


Cod intern: #371779

  • Distribuie pe:
273,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Fierbator Ceainic electric Russell Hobbs 24190-70 Compact Home | 0,8L de la Russell Hobbs

Fierbatorul Slefuit Compact Home combina stilul contemporan cu performantele premium, in timp ce te ajuta sa economisesti spatiu pretios in bucataria ta.

Avand o carcasa de calitate din otel inoxidabil slefuit si lustruit, acest fierbator poate parea mic in dimensiuni, insa va reprezenta o adevarata declaratie de stil in bucataria ta.

Cu o capacitate de 0,8 litri, Fierbatorul Slefuit Compact Home are marimea perfecta pentru a avea grija de toate nevoile tale. Fie ca este vorba de o cafea pentru a iti incepe ziua cu energie, de un ceai relaxant bine meritat dupa o zi lunga sau doar de apa fiarta pentru gatit - fierbatorul compact iti va indeplini toate dorintele.
 
Economiseste energie

Spatiul si timpul nu vor fi singurele lucruri pe care le vei economisi cu ajutorul Fierbatorului de Sticla Compact Home. Conceput pentru a economisi cu pana la 60% mai multa energie*, te poti bucura de bautura ta fierbinte preferata, insa fara sa te ingrijoreze consumul de prisos al electricitatii. Fie ca esti in cautarea unor metode pentru a economisi bani sau vrei sa ai mai multa grija de mediul inconjurator - Fierbatorul de Sticla Compact Home se va ocupa de toate.

*Fierberea unei cesti (235 ml) in comparatie cu intreaga capacitate
   
Design compact de 0,8 Litri

Stim ca e greu sa mai ai spatiu liber cu atatea aparate electrocasnice preferate. De aceea Fierbatorul Slefuit Compact Home este conceput pentru a iti oferi tot ceea ce ai nevoie, insa intr-o masura mai mica, de 0,8 litri. Economisind cu 30% mai mult spatiu**, te poti bucura de mai mult spatiu in bucataria fara sa trebuiasca sa faci vreun compromis.

**In comparatie cu fierbatorul Russell Hobbs 23912-70

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.