Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Fierbator VIOMI V-SK152D ,1,5L 1800W Negru

Cod:

034766


Cod intern: #1267155

  • Distribuie pe:
316,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Fierbator V-SK152D ,1,5L 1800W Negru de la VIOMI

Fierbător electric inteligent Viomi V-SK152D

Ceainicul electric inteligent Viomi SK-152D cu afișajul OLED HD încorporat vă permite să controlați temperatura apei în timp real. Menține temperatura până la 12 ore. Datorită puterii sale mari încălzește apa instantaneu. Capacitatea sa mare vă permite să fierbeți chiar și 1,5 l de apă.

 

Funcții inteligente

Utilizați telefonul smartphone sau panoul de pe fierbător pentru a seta temperatura apei pe care doriți să o mențină aparatul, modul și durata de timp în care doriți să fie menținută temperatura. Există 4 moduri de încălzire a apei disponibile: „lapte praf”, „cereale pentru bebeluși”, „ceai” și „cafea”. În aplicație, puteți seta temperatura de încălzire de la 40 la 90 ℃.

 

Incalzitor

Încălzitorul în formă de inel al fierbătorului este evaluat la 1800 W și este capabil să încălzească apa uniform la o viteză fulgerătoare. Nu mai așteptați prea mult timp pentru o ceașcă de cafea sau ceai delicios!

 

Sigur pentru utilizare

Ceainicul are protecție împotriva pornirii fără apă, împotriva supratensiunii și supraîncărcării. În plus, dispozitivul este acoperit cu o carcasă care izolează interiorul oțelului și face posibilă atingerea fierbătorului cu mâna fără să vă faceți griji cu privire la arderea. În partea de jos a suportului, există 3 tampoane antiderapante care conferă stabilitatea fierbătorului. Toate acestea fac ca utilizarea fierbătorului să fie complet sigură.

 

Menținându-te sănătos

Dispozitivul a fost fabricat din oțel inoxidabil 304 datorită căruia este extrem de durabil, iar apa clocotită nu produce substanțe nocive. Apa nu intră în contact cu niciun element din plastic.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      V-SK152D
    • Culoare
      Alb
    • Greutate
      1.3 kg
  • Specificatii
    • Putere
    • Capacitate
    • Functii
      Conectivitate Bluetooth 4.0
      Aplicație Mi Acasa
    • Altele
      21,6x14,5x23,5cm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.