Luni - Vineri 9:00 - 18:00

HMS Bicicleta fitness MP6590, rezistenta aer, greutate maxima utilizator 110 kg

Cod:

17-03-100


Cod intern: #1290600

  • Distribuie pe:
1.273,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 21,85 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Bicicleta fitness MP6590, rezistenta aer, greutate maxima utilizator 110 kg de la HMS

Vă prezentăm bicicleta cu rezistență la aer MP6590 de la HMS. Aceasta este o inovație în antrenamentul cardio și de forță. Datorită mânerelor mobile, îți vei antrena și partea superioară a corpului. Prin urmare, antrenamentul pe bicicleta MP6590 ajută la dezvoltarea mușchilor întregului corp.

Această bicicletă inovatoare este excelentă pentru încălzire. Doar câteva minute pentru ca temperatura corpului să crească semnificativ. Articulațiile și mușchii tăi se vor încălzi în siguranță, deoarece singura rezistență este aerul.

Un antrenament cardio eficient? Nu poți greși cu această bicicletă. Datorită implicării tuturor mușchilor din corpul tău, temperatura corpului tău va crește rapid și metabolismul tău va fi accelerat semnificativ.

De asemenea, puteți face antrenament de forță pe MP6590 . Pe măsură ce începi să pedalezi mai repede, rezistența ta va crește și vei cere mai mult de la mușchii tăi. Antrenarea bratelor este la fel de important ca si picioarele. Totul depinde de utilizator, dacă vrea să-și antreneze întregul corp în mod egal sau să se concentreze pe brațe.

MP6590 HMS este rezultatul celei mai noi tehnologii. Este realizată din cele mai bune materiale, fiecare element al bicicletei este de calitate de primă clasă. Datorită construcției perfecte, este foarte stabil și sigur. Chiar și în timpul antrenamentelor foarte intense nu veți simți nicio vibrație sau balansare a bicicletei. Nu trebuie să controlezi manual rezistența bicicletei, rezistența crește atunci când începi să pedalezi mai tare și mai repede. Deoarece singura rezistență opusă este aerul, bicicleta este foarte silențioasă și mersul este foarte lină.

HMS a avut grijă și de confortul utilizatorului în timpul antrenamentului: șaua ergonomică, moale, reglabilă pe înălțime oferă un antrenament plăcut. Rotile de transport montate in fata permit manevrarea usoara a echipamentului. Computerul afișează cele mai importante informații care vă vor fi utile în timpul antrenamentului, inclusiv ritmul cardiac, care pot fi măsurate cu ajutorul senzorilor de pe mânere. În plus, lângă computer există un suport, unde îți poți așeza în siguranță telefonul sau tableta dacă vrei să le folosești în timpul antrenamentului.


Descriere tehnica:

Dimensiuni: L111 x L65 x H163mm

Functii calculator:

Scanare

Timp

Viteză

Distanţă

Calorii

Odometru

Puls

Greutate produs: 27 kg

Greutate maxima utilizator: 110 kg

Baterii:

2xAAA, incluse.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.