Luni - Vineri 9:00 - 18:00

HMS Bicicleta fitness magnetica M2005, volanta 6 kg, greutate maxima utilizator 110 kg, gri

Cod:

17-01-018


Cod intern: #1290795

  • Distribuie pe:
805,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare: 17,10 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Bicicleta fitness magnetica M2005, volanta 6 kg, greutate maxima utilizator 110 kg, gri de la HMS

Bicicleta magnetica M2005 HMS este un echipament de fitness popular conceput pentru antrenamente acasa. Datorita sistemului de rezistenta magnetica, aparatul este silentios si, prin urmare, un antrenament nu deranjeaza alte persoane din cea mai apropiata vecinatate. Calatoria cu bicicleta stationara este pur si simplu antrenamentul cardio, adica antrenamentul de rezistenta menit sa imbunatateasca performanta cardiaca. Bicicleta ofera o reglare a rezistentei in 8 etape, astfel incat un utilizator sa poata ajusta antrenamentul la orice nivel de competenta. Un computer functional si modern contorizeaza si afiseaza toti cei mai importanti parametri de antrenament. Saua reglabila sau pedalele confortabile cu curele reglabile sunt un alt avantaj al acestei constructii extrem de reusite.

 

M2005 HMS este o bicicleta universala care, datorita dimensiunilor si greutatii sale reduse, are nevoie doar de un spatiu mic.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.