Luni - Vineri 9:00 - 18:00

HMS Saltea + perna presopunctura Accupressure AKM04, negru

Cod:

17-44-306


Cod intern: #2422954

  • Distribuie pe:
144,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni F024M


Cost livrare in Bucuresti: 29,00 lei
Cost livrare in tara: 38,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Saltea + perna presopunctura Accupressure AKM04, negru de la HMS

Saltea + perna presopunctura HMS Accupressure AKM04, negru

 

AKM04 SET este un set care cuprinde o saltea si un tampon pentru presopunctura. 

Salteaua de presopunctura este un instrument excelent si eficient pentru a va relaxa si a scapa de durere. Permite scaderea tensiunii musculare, imbunatatirea circulatiei sangelui si stimularea productiei de endorfine. Efectele salutare ale utilizarii saltelei vor fi resimtite nu numai de persoanele cu dureri de coloana sau dureri de cap, ci si de cei care sufera de insomnie. 

Intregul set ofera pana la 15444 varfuri de plastic, ceea ce se traduce prin acelasi numar de puncte de presiune. Tepii sunt asezati pe elemente special asemanatoare unei rozete. Un numar atat de mare de varfuri si densitatea adecvata a „rozetelor” fac posibila obtinerea unei presiuni optime a corpului.

Husa saltelei si husa pernei pot fi indepartate pentru a fi spalate cu usurinta. 

Setul poate fi folosit in mai multe moduri. Asezand rogojina pe pamant si intinzandu-va pe ea, veti obtine un masaj perfect al spatelui. Stand pe ea, se maseaza picioarele. Masajul este posibil si atunci cand stai asezat, de ex. cand salteaua este asezata pe un scaun. Datorita lungimii saltelei se potriveste aproape intregului corp, iar atunci cand este asezat pe un scaun zona sa acopera atat scaunul, cat si spatarul. Perna inclusa in set este perfecta pentru masajul coloanei cervicale, dar este utila si pentru sectiunea lombara. De asemenea, face posibila masarea unor locuri specifice ale corpului, de ex. brate sau picioare. 

Salteaua este foarte la indemana si poate fi luata oriunde. Un mare avantaj este husa, care poate fi pus pe spate dupa ce setul a fost ambalat. 

Salteaua de presopunctura este un instrument util si util pentru promovarea sanatatii, ale carei efecte pozitive ar trebui sa ii intereseze pe toti, indiferent de varsta sau sex.

CARACTERISTICI GENERALE

Sport Fitness Aerobic Gimnastica Gimnastica medicinala
Material Bumbac Poliuretan Polimer
Culoare Negru

DIMENSIUNI

Lungime 1250 mm
Latime 480 mm
Grosime 20 mm

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.