Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Friteuza Cosori Premium Albastru CP158-AF-RXL

Cod:

CP158-AF-RXL


Cod intern: #2239567

  • Distribuie pe:
788,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Friteuza Premium Albastru CP158-AF-RXL de la Cosori

Cel mai bun, bazat pe testele din 2021

Friteuza cu aer cald Cosori Premium este complet unica si nu poate fi comparata cu nici un alt model. O friteuza cu aer cald de inalta calitate, cu caracteristici unice, care isi depaseste concurentii.

Nu intamplator, este unul dintre cele mai vandute modele din lume, cu un rating de 4,7 stele bazat pe peste 55.000 de recenzii ale clientilor.

Cel mai bun dintre cele testate in 2021, adunand zeci de premii internationale. In magazinul Forbes, printre altele, a aparut intr-un articol special care discuta performanta friteuzei Cosori Premium.

 

Timp de livrare 1-2 zile lucratoare
 

Datele tehnice ale Friteuzei cu aer cald


 


Castigator de premii

In 2019, Cosori Premium a castigat premiul Red Dot Design Award pentru cea mai populara friteuza cu aer cald din lume. In plus, modelul Premium s-a dovedit a fi cel mai bun in testul 2021/2022 printr-o comparatie pe zeci de site-uri web.

Cu alte cuvinte, Cosori Premium este friteuza cu aer cald de cea mai buna calitate de pe piata.

 


Delicatese cu 90% mai putine grasimi

Cu o metoda constienta de prajire si gatit, nu trebuie sa-ti schimbi dieta. Cu Cosori Premium, majoritatea alimentelor pot fi preparate cu aer cald, ulei minim sau chiar fara ulei.

Astfel, aceste delicatese pot fi preparate cu pana la 90% mai putina grasime. Consuma delicatese precum cartofi prajiti sau aripioare de pui fara remuscari.

 

11 programe presetate
 
Friteuza cu aer cald Cosori Premium face coacerea si mai placuta cu 11 programe presetate! Incredibil de usor de utilizat, puteti porni programele cu o singura atingere prin folosirea ecranului tactil.
 

Capacitate: 2,2 kg / 5,5 L (2-5 persoane)
 
Daca vrei sa creezi delicatese pentru o familie de 2-5 persoane, Cosori Premium Smart este alegerea perfecta. Designul cosurilor de alimente permite o capacitate de 2,2 kg.
 
Premium Smart este realizat din metal polizat, oferind un design mai durabil in comparatie cu alte friteuze cu aer cald.
 

Calitate superioara in mai putin timp
 
De acum incolo vei petrece mai putin timp in bucatarie si vei avea mai mult timp sa mananci mancaruri delicioase si sanatoase impreuna cu familia.
 
Friteuza cu aer cald Cosori Premium Smart pregateste mancarea de 1,5 ori mai repede, decat un cuptor traditional, oferind rezultate crocante!
 

Usor de curatat
 
Spalarea vaselor dupa gatit poate provoca multe neplaceri. Cosori Premium Smart este un produs cu cosuri antiaderente pentru alimente, astfel grasimea si resturile de mancare nu se lipesc de cosuri.
 
Se pot clati cu usurinta in chiuveta sau pot fi puse in masina de spalat vase.

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      CP158-AF-RXL
    • Culoare
    • Greutate
      5.6
  • Specificatii
    • Putere
    • Capacitate
    • Capacitate mancare
    • Programe
      11
    • Tip panou de comanda
    • Numar cosuri
    • Continut pachet
      1 X Carte retete
      Cos pentru alimente
      Cosori Smart – Friteuza cu aer cald
      Suport cu 5 frigarui gratar
    • Dimensiuni
      30 x 30 x 32 cm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.