Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Friteuza ProfiCook PC-FR 1147 H 1500W 2.5kg Termostat Negru / Gri

Cod:

501147


Cod intern: #686067

  • Distribuie pe:
359,99 lei TVA inclus

Pret vechi: 399,99 lei


Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Friteuza PC-FR 1147 H 1500W 2.5kg Termostat Negru / Gri de la ProfiCook

Proficook PC-FR 1147 H



Descriere

Unknown Image

Brandul german ProfiCook este cunoscut pentru aparatele de bucatarie de inalta calitate, oferind o gama larga de peste 100 de produse pentru toate nevoile tale cand gatesti. ProfiCook acorda o mare atentie dezvoltarii produselor printr-un design modern si calitatea superioara germana.


Friteuza digitala cu aer cald ProfiCook, PC-FR 1147, capacitate 2.5 kg, gatire fara ulei, 7 programe, termostat reglabil, maner rece, inox/negru

 

 

Inovatoare si moderna. Cartofi pai, snitel, friptura, peste si multe altele - gatiti alimente sanatoase, fara ulei sau grasime, in confortul casei dumneavoastra. Cu friteuza digitala cu aer cald de la Proficook, puteti obtine rapid mancaruri crocante de care sa va bucurati in orice moment.

 

Alimente cu continut scazut de grasimi. Datorita aerului cald, si prepararii fara ulei sau grasimi, chiar si cartofii prajiti au mai putine calorii. Gatiti sanatos alimente fara grasimi, crocante si delicioase, cu ajutorul friteuzei cu aer cald de la Proficook.

Capacitate XL. Suficient de mare pentru a gati pentru intreaga familie alimente crocante, delicioase si coapte perfect. PC-FR 1147 are o capacitate excelenta de 2.5 kg si este extrem de compacta si usor de manevrat. Cu manerul cool-touch, puteti deschide dispozitivul si scoate cu usurinta recipientul antiaderent pentru o curatare facila.

Unknown Image

Functional. Datorita termostatului reglabil puteti seta temperatura intre 80 ° C-200 ° C individual, in functie de nevoile dumneavoastra. Aceasta friteuza are sapte programe de prajire (cartofi prajiti, creveti, prajituri, pui, friptura si peste) pe care le puteti accesa cu ajutorul panoului digital iluminat albastru.

Unknown Image

Tehnologie de economisire a timpului si a energiei. Tehnologia rapida cu aer cald permite prajirea fara a usca alimentele, acestea ramanand crocante la exterior si moi la interior. Cu puterea eficienta de 1500 W, puteti gati rapid mancarea, economisind astfel energie.


Caracteristici:

Friteuza de aer cald fara ulei si grasimi
Carcasa din otel inoxidabil si plastic
7 programe de prajire
Emanare redusa de fum si mirosuri
Economisire de timp si energie
Maner rece
Capacitate: 2,5 kg
Recipient detasabil (acoperit antiaderent) cu intrerupator  de siguranta
Termostat reglabil (80 ° C - 200 ° C)
Protectie la supraincalzire
220-240 V, 50/60 Hz, 1500 W

 

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Capacitate mancare
    • Programe
      7
    • Functii
      Timer
      Termostat
    • Tip panou de comanda
    • Numar cosuri
    • Material carcasa
    • Caracteristici speciale
      friteuza cu aer cald
    • Interval temperatura
      80-200 °C
    • Dimensiuni
      30.4 x 33 x 26.3 cm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.