Luni - Vineri 9:00 - 18:00

iPega PG-9228 Wireless Gaming Controller

Cod:

26246


Cod intern: #1839040

  • Distribuie pe:
203,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere iPega PG-9228 Wireless Gaming Controller de la IPEGA

Controler de joc Bluetooth Ipega PG-9228 Gamepad cu transparență colorată RGB pentru Switch iOS Jocuri MFi Android Telefon inteligent

O bandă de ghidare a luminii este încorporată în conturul mânerului și o lampă RGB este instalată la ambele capete ale benzii de ghidare a luminii, iar fiecare lampă RGB are 10 culori. Combinația de culori diferite de lumini se ciocnește pentru a produce noi culori luminoase, făcând efectele de iluminare ale mânerului colorate și schimbătoare, foarte cool. Și utilizați un singur buton de control al luminii, trei moduri pot fi selectate liber.Pe lângă îmbunătățirile de performanță aduse de Apple pe iOS 13, există mai multe servicii de abonament la jocuri, jocurile MFI este unul dintre ele. Atâta timp cât este un joc certificat MFi, acest gamepad îl acceptă.Controlerul este realizat din material transparent pentru PC, care este pur și clar, iar circuitul intern este vizibil, oferind oamenilor un sentiment de tehnologie viitoare.Există o funcție de explozie, rafală manuală și explozie automată, viteza de explozie poate fi ajustată în trei trepte: 5 ori/s, 12 ori/s, 20 ori/s Metoda de reglare: „T” + „↑” pentru a crește cu una treapta de viteză , "T"+"↓" scade cu o treaptă. Apăsați și mențineți apăsat butonul T timp de 5 secunde, cele patru lumini de semnalizare clipesc de 3 ori și mânerul vibrează o dată, ceea ce șterge toate setările funcției de explozie a butoanelor. A/B/X/Y/L/ZL/R/ZR poate fi setat la explozie.ipega are 25 de ani de experiență în fabricarea de produse inteligente VR / AR, controlere inteligente, accesorii pentru telefoane mobile/PC și accesorii pentru jocuri, toate produsele ipega au fost supuse mai multor teste pentru a asigura calitatea produsului.Controlerul de joc Ipega PG-9228 are două motoare de vibrație, care pot îmbunătăți imersiunea jocului și oferă o experiență de joc realistă și în timp real. Adică, atunci când un jucător trage, lovește o țintă sau este lovit în joc, designul său asimetric poate oferi feedback corespunzător în timp real pe baza acestor scenarii diferite de joc.Puteți juca jocuri pe mobil cu suportul pentru telefon mobil instalat și puteți fi folosit pentru Nintendo Switch și seriale Playstation atunci când suportul pentru telefonul mobil este scos.Controlerul de joc Ipega PG-9228 este un controler de joc fără precedent care acceptă aproape toate platformele de jocuri, inclusiv Nintendo Switch, Android, iOS și Windows PC. Satisfaceti nevoile multor jucatori pe mai multe platforme.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Disponibil in culorile:  
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.