Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Wireless Gamepad NSW PXN-9607X Blue Wave

Cod:

27483


Cod intern: #2041187

  • Distribuie pe:
148,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Wireless Gamepad NSW PXN-9607X Blue Wave de la PXN

Controler wireless / GamePad PXN-9607X

Echipați-vă cu controlerul de joc funcțional și versatil PXN-9607X. Este compatibil cu computerele personale și consola Nintendo Switch. Are multe caracteristici utile - cum ar fi suportul NFC sau modul turbo și un giroscop cu 6 axe. Se folosește de la o baterie puternică care oferă până la 20 de ore de utilizare la o singură încărcare.

 

Compatibilitate mai largă

Gamepad-ul este compatibil cu Windows 7/8/10 și consola Nintendo Switch. Așa că îl puteți folosi fără probleme pentru a juca pe PC și consolă - fără a fi nevoie să înlocuiți controlerul. Conectați-l la computer prin USB sau Bluetooth (numai jocurile Steam) sau la Nintendo Switch prin Bluetooth și bucurați-vă de un control confortabil și fluid.

 

Multe caracteristici utile

Gamepad-ul are o serie de moduri și soluții practice. Funcția de trezire vă permite să restabiliți funcționarea din modul de repaus prin apăsarea oricărui buton. În plus, butonul Acasă poate trezi consola Nintendo Switch. În plus, poți folosi și funcția Turbo.

 

Mai multe trăsături

Controlerul este echipat cu un giroscop cu 6 axe, ceea ce îl face compatibil cu tehnologia Motion Control. În plus, are 3 niveluri de intensitate a vibrațiilor. Funcția de citire NFC este, de asemenea, o caracteristică interesantă. Puteți integra cu ușurință figurina dvs. de acțiune Nintendo cu consola, plasând-o pe gamepad (Amiibo).

 

Alimentare eficientă

Controlerul își folosește puterea de la o baterie cu litiu eficientă, cu o capacitate de 550 mAh. Permite până la 20 de ore de funcționare a dispozitivului cu o singură încărcare. Alimentarea poate fi restabilită în aproximativ 2 ore. Datorită acestui fapt, gamepad-ul vă va însoți pe parcursul sesiunilor lungi de joc, fără întreruperi inutile.

Specificație:

 
Specificație:
Marca PXN
Model PXN-9607X
Culoare Val albastru
Conexiune Cablat/Bluetooth
Versiune Bluetooth 4.0
Capacitatea bateriei 550mA
Curent de funcționare 20mA
Tensiune de operare 5V
Timp de funcționare cu o singură încărcare Da până la 20h
Timp de incarcare Aproximativ 2h
Port de încărcare USB tip C
Touchpad Nu
Vibrație da
Difuzor încorporat Nu
Intrare jack audio de 3,5 mm Nu
Funcția NFC da
Compatibilitate Nintendo Switch, Windows 7/8/10 (Conexiunea Bluetooth acceptă doar jocurile platformei Steam, altele necesită o conexiune prin cablu)
Dimensiuni 153x111x42mm
Greutate 210 g

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.