Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Sony Dual Sense Wireless Controller Playstation 5 Negru

Cod:

9827399


Cod intern: #648087

  • Distribuie pe:
336,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Dual Sense Wireless Controller Playstation 5 Negru de la Sony

 

Data de lansare pentru variantele Cosmic Red si Midnight Black: 18 Iunie 2021.

 

Descopera o experienta de joc mai profunda si mai captivanta, care aduce actiunea la viata, chiar in mainile tale. Controlerul fara fir DualSense™ ofera feedback haptic captivant, declansatoare dinamice adaptive si un microfon incorporat, toate integrate intr-un design emblematic confortabil.

   

Feedback haptic

Simte fizic feedback-ul receptiv la actiunile tale din joc, cu mecanisme de actionare duble care inlocuiesc motoarele cu vibratii traditionale. In mainile tale, aceste vibratii dinamice pot simula orice senzatii, de la mediile din joc, la reculul diferitelor arme.

   

Declansatoare adaptabile

Experimenteaza diferite niveluri de forta si tensiune, atunci cand interactionezi cu echipamentele si mediul tau din joc. De la tragerea unui arc puternic la calcatul pe franele unei masini care se deplaseaza cu viteza, te simti fizic conectat cu actiunile tale de pe ecran.

   

Microfon incorporat si mufa jack pentru casti 

Converseaza cu prietenii online folosind microfonul integrat – sau prin conectarea castilor cu microfon la mufa jack de 3,5 mm. Dezactiveaza cu usurinta captarea vocii intr-o clipita, folosind butonul dedicat de dezactivare a sunetului.

   

Butonul de creare

Capteaza si transmite cele mai epice momente din timpul jocului folosind butonul de creare. Construit pe baza succesului butonului SHARE (Partajare) inovator, butonul de „creare” ofera jucatorilor mai multe moduri de a produce continut din joc si de a-si transmite aventurile live in intreaga lume.

   

O emblema a jocurilor in mainile tale

Preia controlul cu un design evoluat in doua tonuri, care combina un aspect emblematic si intuitiv cu joystick-uri imbunatatite si o bara luminoasa reconceputa.

   

Baterie integrata

Incarca si joaca-te, acum prin USB Type-C.

   

Difuzor integrat

Anumite jocuri obtin o noua dimensiune, cu efectele de sunet de inalta fidelitate care se dezlantuie din controler.

   

Senzor de miscare

Adu controlul intuitiv al miscarii in jocurile compatibile, folosind accelerometrul si giroscopul integrate.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.