Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Thrustmaster ESWAP XR Pro Forza Horizon V USB Xbox/PC Alb/Negru

Cod:

4460262


Cod intern: #2502391

  • Distribuie pe:
986,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere ESWAP XR Pro Forza Horizon V USB Xbox/PC Alb/Negru de la Thrustmaster

Controller Thrustmaster ESWAP XR PRO Forza Horizon 5 Edition pentru Xbox, PC

 

 

Experimentati curse incredibil de captivante cu gamepad-ul, datorita noului RACING WHEEL MODULE. Stapaneste-ti traiectoriile si derapajele si pastreaza controlul pe orice tip de teren cu ajutorul unghiului de rotatie de 95° al modulului si a suprafetei antiderapante.

 

Pentru fanii Forza Horizon 5

Porneste la drum si descopera Mexicul cu ESWAP XR PRO CONTROLLER impodobit in culorile Forza Horizon 5. Pune-ti manusile de curse si apasa pedala la maxim cu acest gamepad cu licenta oficiala Xbox si Forza Horizon 5.

 

 

Experienta la nivelul urmator

Vei simti cu adevarat ca esti la volan, datorita unei experiente care schimba cu adevarat jocul cu noul RACING WHEEL MODULE inclus in ESWAP XR PRO CONTROLLER FORZA HORIZON 5 EDITION.

Cu sistemul de recentrare al modulului si unghiul de rotatie de 95°, vei experimenta un nou nivel de imersiune - cu un control incredibil al virajelor si drifturilor.

 

 

Stilul dumneavoastra de conducere

Tehnologia Hot-Swap va permite sa schimbati modulele in orice moment, pentru a adapta gamepad-ul la modul dvs. de joc - si nu invers. ESWAP XR PRO CONTROLLER FORZA HORIZON 5 EDITION include RACING WHEEL MODULE, doua mini-sticks si un D-pad. Schimbati modulele intr-o clipa, pentru configuratia care vi se potriveste cel mai bine in orice moment!

 

 

Deveniti un as la volan

Combinand o precizie sporita cu o durata de viata extinsa de 2 milioane de activari, mini-stick-urile S5 NXG de ultima generatie si RACING WHEEL MODULE reprezinta un echilibru excelent intre precizia de condus, controlul traiectoriilor si imersiunea generala.

 

 

Capacitate extraordinara de reactie

Va vor placea clicurile foarte sensibile oferite de butoanele mecanice, care sunt cu 64% mai rapide decat butoanele standard pe baza de membrana (testate in conditii de laborator). Spuneti adio timpilor de raspuns intarziati in jocuri: cu o distanta de activare redusa la 0,01 inci / 0,3 mm, veti putea raspunde rapid si veti putea prelua controlul in cursele dvs.

 

 

Configurati-va gamepad-ul

Reglati sensibilitatea si alte setari ale mini-stick-urilor, ale RACING WHEEL MODULE si ale declansatoarelor cu ajutorul software-ului ThrustmapperX. Cand RACING WHEEL MODULE este introdus, intrarile D-pad-ului sunt alocate automat butoanelor din spate (1, 2, 3, 4). ThrustmapperX este disponibil pentru Windows si este accesibil direct din meniul Xbox!

 

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.