Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Controler wireless compatibil PC, Thunderobot, USB-C, Alb

Cod:

33826


Cod intern: #2506009

  • Distribuie pe:
124,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Controler wireless compatibil PC, Thunderobot, USB-C, Alb de la Thunderobot

Controler/Gamepad fara fir Thunderobot G35 (alb)

 

Controlerul Thunderobot G35 este un dispozitiv versatil, adaptat nevoilor fiecarui utilizator. Compatibilitatea sa cu multe platforme si console il face un instrument indispensabil pentru jucatorii care folosesc diverse sisteme. Comutare gratuita intre modurile cu fir si fara fir, o tasta macro programabila si moduri speciale de joc, cum ar fi rafala TURBO, se adapteaza la preferintele individuale si stilul de joc. In plus, recuperarea rapida a conexiunii si designul ergonomic cu joystick-uri cu textura speciala si aspectul intuitiv al butoanelor garanteaza confort si precizie in orice situatie. Un avantaj suplimentar este un timp lung de functionare cu o singura incarcare si un motor cu vibratii duble. Pe scurt, Thunderobot G35 combina modernitatea, functionalitatea si confortul, facandu-l o alegere excelenta pentru fiecare jucator.

Compatibilitate cu mai multe platforme si console

 

Controlerul Thunderobot G35 se remarca prin versatilitate. Compatibilitatea sa cu diverse platforme si console il face o alegere ideala pentru utilizatorii care doresc sa foloseasca un controler pe diferite dispozitive. Indiferent daca utilizatorul joaca pe o consola, computer sau alt dispozitiv, G35 il va insoti fara probleme.

Comutati liber intre modul cu fir si fara fir

 

Un utilizator caruia ii pasa de libertatea de miscare poate alege modul wireless si se poate bucura de libertate in timp ce se joaca. Cu toate acestea, daca prefera o conexiune stabila, poate trece cu usurinta in modul cu fir. Aceasta este o solutie perfecta pentru cei care doresc sa personalizeze controlerul dupa propriile preferinte.

Tasta macro programabila

 

Controlerul Thunderobot G35 ofera o functie programabila a tastei macro. Datorita acestui fapt, jucatorii pot personaliza butoanele in functie de nevoile lor individuale, ceea ce le ofera un avantaj in jocurile competitive. Acesta este un instrument care va fi cu siguranta util atat pentru incepatori, cat si pentru jucatorii avansati.

Moduri speciale pentru jucatori: rafala TURBO, mod automat si manual

 

G35 ofera modul TURBO burst, care va permite sa efectuati o serie de actiuni cu o singura apasare, de exemplu, tragerea de mai multe ori. In plus, datorita modurilor automate si manuale, controlerul se adapteaza stilului tau de joc, permitandu-ti un control si mai mare asupra jocului.

Conexiune rapida si trezire cu un singur buton

 

Nu este nimic mai rau decat sa-ti pierzi conexiunea intr-un moment crucial al jocului. Thunderobot G35 rezolva aceasta problema oferind recuperare rapida cu un singur buton si functia de trezire rapida SWITCH.

 

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.