Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Turtle Beach Recon Xbox Series X/S USB Negru

Cod:

TBS-0700-02


Cod intern: #2502352

  • Distribuie pe:
251,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Recon Xbox Series X/S USB Negru de la Turtle Beach

Controler cu fir Turtle Beach Recon Pentru Xbox One,Xbox S/X,PC


Controlerul Turtle Beach Recon pentru Xbox One,Xbox Series X|S si PC este primul controler care reuneste un sunet revolutionar si un control imbatabil.
Nu trebuie decat sa conectezi o casca cu mufa de 3,5 mm si sa te bucuri de avantajele audio dovedite de Turtle Beach, inclusiv Superhuman Hearing, monitorizarea microfonului, presetari audio familiare si multe altele.
Reglati sensibilitatea mini-stick-ului la distante mari cu modul de focalizare Pro-Aim. Salvati-va setarile in pana la patru profiluri fiecare, pe care le puteti accesa prin intermediul celor doua butoane Quick Action de pe spate.
Jucati confortabil timp de ore intregi cu manerele ergonomice racoroase si simtiti fiecare detaliu al jocului dvs. cu feedback-ul prin vibratii de ultima generatie in maner si in declansatoare.


Caracteristici:
- Pro-Aim va permite sa reglati sensibilitatea mini-stick-ului cu unul dintre cele doua butoane personalizabile pentru o mai mare precizie la distanta mare.
- Creati pana la patru profiluri de configurare selectabile pentru butoanele din spate pe care le puteti atribui in orice mod doriti.
- Personalizeaza-ti sunetul jocului cu 4 presetari EQ, inclusiv Bass Boost.
- Motoarele duble din manere si declansatoare ofera un gameplay imersiv si ultrarealist de ultima generatie.
- Profitati de imbunatatirile audio dovedite de Turtle Beach pentru orice casca cu mufa de 3,5 mm.
- Compatibil pentru PC,Xbox One si Xbox Series X|S.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.