Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Turtle Beach Recon Xbox Series X/S Alb

Cod:

TBS-0705-02


Cod intern: #2502355

  • Distribuie pe:
249,99 lei TVA inclus

Pret vechi: 317,99 lei


Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc magazin limitat


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Recon Xbox Series X/S Alb de la Turtle Beach

Controller Cu fir Turtle Beach Recon PC/Xbox One/ Xbox Series X/S


Controlerul Turtle Beach Recon pentru Xbox Series X|S si Xbox One este primul controler care combina inovatiile audio care schimba jocul cu comenzile care castiga jocuri. Conectati o casca de 3,5 mm si profitati de caracteristicile audio Turtle Beach dovedite, cum ar fi Superhuman Hearing Mic Monitoring Signature Audio Presets si multe altele.
Castigati mai mult cu Pro-Aim Focus Mode, care regleaza sensibilitatea degetului mare pentru o precizie sporita la distanta si salvati pana la patru profiluri selectabile pe fiecare dintre cele doua butoane de actiune rapida din spate.
Jucati ore intregi in confort datorita manerelor ergonomice de racire si simtiti fiecare detaliu vital al jocului cu feedback-ul de vibratie de ultima generatie in manere si in declansatoare.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.