Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Generator pe benzina KÖNNER & SÖHNEN KS12-1E ATSR 9.2 kW, monofazat, 1х63A (230V) 1х32A (230V) 1x16А (230V), protectii automate, roti, LED-dispaly, pornire electrica

Cod:

KS12-1E ATSR


Cod intern: #1886648

  • Distribuie pe:
10.423,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni F012M


Cost livrare: 126,35 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Generator pe benzina KS12-1E ATSR 9.2 kW, monofazat, 1х63A (230V) 1х32A (230V) 1x16А (230V), protectii automate, roti, LED-dispaly, pornire electrica de la KÖNNER & SÖHNEN

Generatorul pe benzină KS 12-1E ATSR are putere maximă cu un singur cilindru!

Generatorul este potrivit pentru conectarea unei unități ATS (comutator de transfer automat). Panoul de control ergonomic și ușor de utilizat cu buton de oprire de urgență a generatorului și afișajul LED multifuncțional permit monitorizarea funcționării generatorului: tensiune, frecvență, ore de funcționare, precum și nivelul de ulei. Acest model este echipat cu mufe pentru generarea completă a puterii de către generator. Mufele sunt echipate cu siguranțe și completate cu prize adecvate. Rezervorul de combustibil de mare capacitate (55 l) asigură o funcționare îndelungată și neîntreruptă.

MOTOR DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ

MOTOR DE ÎNALTĂ PERFORMANȚĂ

Motor puternic și fiabil, monocilindric, răcit cu aer (18.5 CP), performant și eficient din punct de vedere al costurilor, care respectă standardele europene de calitate (inclusiv pe cele privind emisiile de noxe și zgomotul). Fiecare motor are marcajul corporativ K&S și un număr de serie individual pentru a asigura controlul calității producției și a serviciilor post-vânzare.
SISTEM DE PORNIRE UȘOARĂ

SISTEM DE PORNIRE UȘOARĂ

Sistemul de pornire ușoară vă permite să porniți rapid motorul și să faceți acest lucru fără prea mult efort. Modelele mai puternice sunt dotate suplimentar cu un sistem de pornire electrică.
PANOU DE CONTROL ERGONOMIC

PANOU DE CONTROL ERGONOMIC

Panoul de control ergonomic ușor de utilizat permite operarea ușoară a întregului dispozitiv, nu necesită abilități speciale și este echipat cu mufe concepute pentru eliberarea întregii puteri furnizate de generator și afișaj LED modern (contor de oră, frecvență, tensiune, alarmă de ulei). Panoul este prevăzut cu comutator de urgență pentru motor.
IEȘIRE ATS

IEȘIRE ATS

KS ATS 4/32-12

Unitatea ATS (comutator de transfer automat) pornește automat generatorul și transferă sarcina la acesta atunci când sursa principală de alimentare este deconectată și oprește automat generatorul atunci când alimentarea centrală este restabilită.

ALTERNATOR CU BOBINAJ DIN CUPRU 100%

ALTERNATOR CU BOBINAJ DIN CUPRU 100%

Generatoarele TM Könner & Söhnen sunt dotate cu alternatoare tip sincron ultraperformante cu bobinaj din cupru 100%. Numai bobina din cupru poate rezista la sarcini maxime fără a se deteriora pentru a asigura o funcționare fiabilă pe termen lung a grupului electrogen.
REZERVOR DIN OȚEL

REZERVOR DIN OȚEL

Generatoarele «Könner & Söhnen» sunt echipate cu un rezervor de combustibil din oțel de capacitate mai mare, care prelungește timpul de funcționare al generatorului fără realimentare. Indicatorul de nivel de combustibil este amplasat pe rezervor pentru o utilizare mai ușoară.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.