Luni - Vineri 9:00 - 18:00

OGIO Rucsac casual pentru laptop de 15"-16" 25L Poliester Negru

Cod:

111059_03


Cod intern: #907825

  • Distribuie pe:
867,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 36 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Rucsac casual pentru laptop de 15"-16" 25L Poliester Negru de la OGIO

Design, capacitate, durabilitate, caracter practic si confort - acesti termeni se potrivesc perfect cu rucsacul RSS OGIO Renegade .

 

 

sistem RSS

 

 

Compartimentul rigid pentru un laptop de 15-16” a fost echipat cu un sistem RSS special datorita caruia laptopul nu atinge direct fundul rucsacului, ci este suspendat la cativa centimetri deasupra fundului de un cauciuc special care protejeaza laptopul. de la deteriorare .

 

 

Organizare perfecta

 

 

Un numar mare de buzunare mai mici asigura ca impachetarea si pastrarea in ordine a tuturor lucrurilor marunte nu este o problema. Compartimentul principal foarte incapator va gazdui documente, carti si caiete. Deasupra ei se afla un buzunar sub forma unei carcase rigide , unde poti ascunde ochelari, un telefon sau alte echipamente electronice. Compartimentul din mijloc are un buzunar pentru tableta si spatiu pentru bagaje suplimentare. Compartimentul frontal cu panou de organizare este un loc bun pentru a impacheta pixuri, chei, un mouse in buzunarele dedicate. Deasupra compartimentului frontal este un compartiment mai mic, cu fermoar si doua buzunare din plasa. Pe lateralele rucsacului sunt 4 buzunare cu fermoar . De exemplu, o camera sau un telefon mai mic poate fi ascuns in cele doua de sus, in timp ce buzunarul din dreapta jos are o banda elastica speciala care poate stabiliza sticla, iar banda elastica din stanga care poate tine sursa de alimentare atasata de perete. Pe o curea se afla un buzunar cu fermoar si o deschidere pentru casti, este din material elastic, astfel incat iti poti ascunde acolo telefonul sau music playerul.

 

 

Usurinta in utilizare

 

 

Rucsacul are o structura ergonomica a spatelui care asigura o ventilatie adecvata si ajuta la distribuirea greutatii rucsacului pe toata latimea. Bretelele sunt captusite cu un material special respirabil, iar cureaua de piept previne alunecarea curelelor chiar si in timpul miscarilor bruste.

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      111059_03
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Compatibilitate maxima
    • Material
      Poliester
    • Culoare
    • Greutate
      1.6 Kg
    • Dimensiuni
      49.5 x 35.6 x 20.3 cm
    • Altele
      Buzunar căptușit pentru mouse/point/shoot camera
      Curele reglabile pentru rucsac din spumă
      Mâner superior din neopren

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.