Luni - Vineri 9:00 - 18:00

OGIO Rucsac moto pentru laptop de 15" 22L Poliester Impermeabil/Aerodinamic Negru

Cod:

123008_36


Cod intern: #907830

  • Distribuie pe:
649,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 36 luni


Livrare gratuita


Descriere Rucsac moto pentru laptop de 15" 22L Poliester Impermeabil/Aerodinamic Negru de la OGIO

Ogio NO DRAG MACH 1 este cel mai ieftin model din seria de rucsacuri NO DRAG concepute pentru o motocicleta. Forma speciala care seamana cu o „coaja testoasa” a fost conceputa pentru a reduce rezistenta aerodinamica cauzata de rucsacul care apare in timpul calariei.

Accesul la interiorul rucsacului se face din partea din spate, datorita caruia fermoarele nu sunt expuse direct la conditiile meteorologice. Curelele de umar ale rucsacului sunt captusite cu insertii din material moale, respirabil, pentru a asigura o ventilatie adecvata. Cureaua de piept poate fi reglata la 4 inaltimi diferite sau poate fi indepartata complet. Rucsacul are, de asemenea, o centura de talie reglabila care poate fi indepartata complet. Rucsacul este, de asemenea, echipat cu dungi reflectorizante care maresc vizibilitatea utilizatorului atunci cand merge pe timp de noapte.

NO DRAG MACH 1 are o capacitate de 22 de litri . In interiorul compartimentului principal se afla un spatiu mare in care putem incapea toate lucrurile necesare. Buzunarul pentru un laptop de pana la 15 inchi este asigurat cu un material moale. Rucsacul are, de asemenea, 2 buzunare din plasa si un buzunar mai mare.

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      123008_36
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Compatibilitate maxima
    • Culoare
    • Greutate
      0.9 kg
    • Dimensiuni
      48 x 31.5 x 16.5 cm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.