Luni - Vineri 9:00 - 18:00

PORT Designs Rucsac 15,6 Port COURCHEVEL Backpack

Cod:

160510


Cod intern: #359665

  • Distribuie pe:
145,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Rucsac 15,6 Port COURCHEVEL Backpack de la PORT Designs

Courchevel este un rucsac care este atât robust, cât și ușor, destinat transportului laptopului. Stilul său modern și popular a fost dezvoltat de designerii noștri în studioul nostru creativ din Paris.

 

Courchevel are un compartiment interior căptușit pentru a oferi o protecție optimă laptopului. Veți găsi, de asemenea, un compartiment care se potrivește comprimatelor de până la 10,1 ", precum și un compartiment mare cu organizator pentru stocarea documentelor și a accesoriilor. Acest rucsac are, de asemenea, un buzunar frontal mare, cu o mulțime de spațiu de stocare, ceea ce înseamnă că vă puteți organiza lucrurile pe drum.

 

Logo-ul și fermoarul din metal oferă o calitate și o durabilitate optimă.

 

Pentru confortul optim, designerii noștri au optat pentru o curea din spate, curea de umăr și mâner. În plus, întregul rucsac este complet căptușit, oferind protecție suplimentară pentru toate bunurile și echipamentul calculatorului.

 

Pe fiecare parte a rucsacului există un buzunar cu fermoar, cu un buzunar suplimentar pentru ochi pe partea stângă, care este foarte convenabil pentru a purta o sticlă de apă, de exemplu.

 

Partea inferioară a rucsacului este întărită - nu mai vă faceți griji cu privire la deteriorarea conținutului rucsacului dacă îl lăsați brusc pe pământ.

 

Acest rucsac are, de asemenea, o altă caracteristică, și nu nesemnificativă: o copertă impermeabilă pentru a vă proteja lucrurile de ploaie sau de umiditate. Într-adevăr, sub rucsac există un buzunar ascuns cu fermoar care conține acest capac neon impermeabil, o culoare foarte practică, care oferă protecție împotriva ploii, vă permite să fii văzut de departe de către șoferi în timpul mersului pe jos sau chiar în timpul ciclismului.

 
 

Specificatii tehnice


  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Compatibilitate maxima
    • Material
      210D nylon, 1680D ballistic nylon, 600D nylon
    • Culoare
    • Greutate
      976 g

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.