Luni - Vineri 9:00 - 18:00

RivaCase Rucsac anti-furt pentru laptop de 39.6cm (15.6") Negru/Gri

Cod:

RC7562_BK


Cod intern: #2030297

  • Distribuie pe:
154,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Rucsac anti-furt pentru laptop de 39.6cm (15.6") Negru/Gri de la RivaCase

Rucsac laptop Rivacase 7562 15.6", anti-furt, Negru 

DESIGN ANTIFURT

Protejarea continutului gentii dvs. este de o importanta absoluta pentru noi, aici la RIVACASE. De aceea, ne-am asigurat ca aceasta geanta vine cu propriile elemente antifurt pentru a asigura transportul in siguranta al bunurilor dvs. Un design subtire si compact, cu un numar minim de buzunare vizibile, permite sa nu existe deschideri usoare pentru hoti, iar un compartiment principal ascuns cu fermoar ascunde cele mai importante gadgeturi ale dumneavoastra. In cele din urma, un buzunar frontal ascuns cu fermoar si panou organizatoric va ascunde perfect obiectele de valoare, cum ar fi telefoanele mobile, cartea de identitate, portofelul etc. Astfel, va puteti continua calatoria cu incredere, stiind ca toate lucrurile dvs. sunt pastrate la adapost de vatamari si pierderi.

 

 

 

BUZUNAR FRONTAL ASCUNS CU FERMOAR

Atunci cand am creat aceasta gama Prater, nu numai ca am dorit sa va oferim o geanta ultra-sigura pentru a va ajuta sa va feriti de orice pericol din partea hotilor de buzunare sau a hotilor, dar am dorit, de asemenea, sa pastram caracteristicile sinonime cu toate produsele noastre, de functionalitate suprema si design ergonomic. De aceea, ne-am asigurat ca buzunarul frontal ascuns cu fermoar este prevazut cu propriul panou organizatoric pentru pixuri, documente si un smartphone, astfel incat sa puteti ramane complet pregatiti pentru orice v-ar putea oferi ziua si sa stiti in permanenta unde se afla fiecare dintre obiectele dumneavoastra.

 

 

 

 

DOUA BUZUNARE LATERALE INTERIOARE

Este important ca atunci cand alegi un rucsac sa selectezi unul care sa te ajute sa profiti la maximum de ziua ta si nu doar unul care sa te duca de la A la B. Acest lucru inseamna ca trebuie sa alegi unul care sa te tina cat mai organizat posibil, astfel incat sa poti face fata oricarei provocari care iti iese in cale. Aceasta geanta face exact acest lucru si vine cu doua buzunare interioare atent pozitionate pentru sticlele de apa, o umbrela, un powerbank sau orice altceva de care ai putea avea nevoie. Astfel, puteti sa ascundeti orice obiect de care ati putea avea nevoie in acea zi si sa va continuati ziua cu increderea de spirit care vine din faptul ca stiti ca sunteti pregatit pentru orice va asteapta.

 

 

COMPARTIMENT PRINCIPAL INCAPATOR

Aceasta gama Prater a gasit echilibrul perfect intre dimensiune si caracterul practic. De multe ori, rucsacurile sunt bine concepute, dar sunt atat de mici incat nu reusesti sa bagi nimic important in ele. In ochii nostri, acest lucru este complet inutil. In mod similar, gentile va pot oferi un spatiu amplu, dar in schimb sunt complet lipsite de elementele practice si ergonomice care sa va permita sa va orientati cu usurinta si sa va orientati ziua. Aceasta geanta paseste pe linia atenta dintre acesti doi poli si va ofera un compartiment principal incapator cu toate elementele necesare pentru a va ajuta in calatoria care va asteapta.

 

 

CURELE DE UMAR CONFORTABILE CU BENZI MOI

Exista putine lucruri mai rele decat sa cumperi un rucsac si sa constati ca utilizarea lui face ca benzile sa iti infunde gatul si umerii. Nu numai ca acest lucru poate fi inconfortabil, dar poate fi si periculos. Cercetarile arata ca, in cazul unei utilizari prelungite, rucsacurile care produc distributia neuniforma a greutatii pe umeri, produc o presiune severa asupra anumitor zone ale corpului si pot duce la consecinte grave asupra sanatatii in ceea ce priveste muschii si articulatiile. Aceasta geanta vine insa cu bretele de umar confortabile, special concepute, cu benzi inmuiate, astfel incat, indiferent de greutatea pe care o transportati sau de durata calatoriei, veti ramane in confort.

 

 

MANER DE TRANSPORT MOALE

Uneori, atunci cand va deplasati intr-un aeroport sau intr-o gara, sau chiar in timpul deplasarii zilnice, trebuie sa va puteti ridica si sa plecati in orice moment. Uneori, pur si simplu nu aveti timp sa va puneti si sa va scoateti geanta de pe umeri de fiecare data cand coborati din tren. De aceea, ne-am asigurat ca aceasta geanta Prater vine cu propriul maner de transport moale, astfel incat sa o puteti lua si sa plecati fara sa pierdeti nicio clipa din timpul zilei.

 

 

STRAP MANAGEMENT

Atunci cand folositi un rucsac, doriti sa va asigurati ca sunteti cat mai compact posibil in timpul calatoriei. Orice capetele sau curelele slabite nu numai ca se pot dovedi o neplacere, dar pot reprezenta si un pericol semnificativ. Curelele care atarna, de exemplu, se pot prinde in usile care se inchid in trenuri sau lifturi sau se pot agata de crengi atunci cand mergeti cu bicicleta. Aceasta geanta Prater va ajuta sa ocoliti aceste pericole si vine cu propria banda speciala cu velcro la capatul unei curele, care va permite sa rulati cureaua excesiva si sa o fixati la locul ei. Acest lucru va permite sa va deplasati in timpul zilei cu cea mai mare siguranta, ramanand in acelasi timp foarte compact.

 

 

TESATURA HIDROFUGA DE INALTA CALITATE

Asigurarea faptului ca articolele dvs. electronice sunt ferite de umezeala este, ca urmare, o prioritate de top pentru noi atunci cand ne aflam in etapele de proiectare. Acesta este motivul pentru care aceasta geanta Prater este fabricata folosind o tesatura hidrofuga de inalta calitate, astfel incat, daca sunteti prins sub un dus brusc, apa va curge pur si simplu pe geanta, iar obiectele dvs. de valoare vor ramane ferite de daune sau deteriorari.

 

PORT USB CU CABLU INCORPORAT

In zilele noastre, cu totii trebuie sa ramanem online si sa fim gata sa primim si sa trimitem mesaje in orice moment. Nu numai ca acest lucru este valabil, dar toata munca noastra se face acum cu ajutorul dispozitivelor electronice. Acest lucru inseamna ca, pentru multi dintre noi, servietele sau gentile de mesager, precum si orice geanta a carei forma si constructie a fost special conceputa pentru a transporta hartie, devin din ce in ce mai redundante. Aceasta este o geanta construita pentru anii 2020 si, prin urmare, vine cu propriul port USB si cablu incorporat, astfel incat sa puteti incarca sau sa va conectati la dispozitivul dvs. si sa ramaneti conectat si gata de lucru in orice moment al zilei.

 

 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      RC7562_BK
  • Specificatii tehnice
    • Tip
    • Compatibilitate maxima
    • Material
      Poliester
    • Culoare
    • Greutate
      635 g
    • Dimensiuni
      305 x 460 x 120 mm
    • Altele
      Rezistent la apa
      Anti-furt
      Curele de umar ajustabile
      Port USB integrat

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.