Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Rucsac foto Caden K7 II S waterproof cu port USB

Cod:

6548


Cod intern: #459853

  • Distribuie pe:
360,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Rucsac foto Caden K7 II S waterproof cu port USB de la Caden

K7 este un rucsac multifunctional, gandit pentru pasionatii defotografie dar si de drumetii, fiind dotat cu prinderi si reglaje ce seregasesc in rucsacurile destinate special drumetiilor pe munte.

Realizat din material waterproof, K7 este prevazut cu 3posibilitati de acces rapid la echipamentul foto, compatiment pentru tableta cuposibilitatea extinderii, 2 picioruse in partea inferioara pentru a evitauzura, multiple spatii de depozitare pentru filtre, carduri sau acumulatori.

Totodata, este dotat pe spate si bretele cu spuma si materialspecial pentru a permite ventilarea, si a beneficia de un confort ridicat.Ofera posibilitatea atasarii unui trepied.

Are o centura multifunctionala cu diferite buzunare pentruaccesorii, precum si un port USB pentru a putea incarca orice device.

Material: Nylon, burete, velcro

Dimensiuni exterioare: 31 x 17 x 44 cm

Greutate: 1.5 kg

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.