Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Husa Nikon CP-CS510 pentru Coolpix S510 S500 S600

Cod:

cpcs510


Cod intern: #2542681

  • Distribuie pe:
37,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Husa Nikon CP-CS510 pentru Coolpix S510 S500 S600 de la Generic

Husa Nikon CP-CS510 pentru Coolpix S510 S500 S600


Inchidere cu capsa

Logo “Coolpix" gravat

Interior din material care previne zgarieturile

Dimensiuni interioare: 90x60x22mm


Husa Nikon CP-CS510 pentru Coolpix S510 S500 S600

Husa Nikon CP-CS510 este un accesoriu esential pentru posesorii de aparate foto Coolpix S510, S500 si S600. Aceasta husa este special conceputa pentru a proteja aparatul tau foto impotriva zgarieturilor, prafului si a altor daune accidentale. Cu un design elegant si functional, aceasta husa este perfecta pentru a-ti pastra aparatul foto in siguranta si in conditii optime de functionare.

Design si calitate superioara

Husa Nikon CP-CS510 este fabricata din materiale de inalta calitate, care asigura o protectie excelenta impotriva socurilor si a zgarieturilor. Aceasta este realizata dintr-un material rezistent la apa, astfel incat aparatul tau foto va fi protejat si in cazul unor ploi usoare sau stropi de apa. De asemenea, husa este prevazuta cu un sistem de inchidere cu fermoar, care asigura o fixare sigura si stabila a aparatului foto in interiorul acesteia.

Compatibilitate perfecta

Husa Nikon CP-CS510 este special conceputa pentru a se potrivi perfect cu aparatele foto Coolpix S510, S500 si S600. Aceasta se muleaza perfect pe forma aparatului foto, asigurand o protectie completa si o fixare stabila. De asemenea, husa este prevazuta cu un buzunar exterior, unde poti depozita cardurile de memorie sau alte accesorii mici, astfel incat sa le ai mereu la indemana.

Functionalitate si confort

In afara de protectia excelenta pe care o ofera, husa Nikon CP-CS510 este si foarte practica si comoda de utilizat. Aceasta este prevazuta cu o curea de umar reglabila, care iti permite sa porti aparatul foto cu usurinta si confort, fara a-ti obosi mainile. De asemenea, husa este prevazuta cu un sistem de prindere pentru curea, astfel incat sa poti purta aparatul foto la brat sau la curea, pentru a avea mereu acces rapid la el.

Un accesoriu indispensabil pentru calatorii

Daca esti un pasionat de calatorii si iti place sa imortalizezi momentele importante, atunci husa Nikon CP-CS510 este un accesoriu indispensabil pentru tine. Aceasta iti va oferi protectia necesara pentru aparatul tau foto, astfel incat sa te poti bucura de calatorii fara griji. De asemenea, datorita designului sau compact si usor, husa este foarte usor de transportat si nu va ocupa mult spatiu in bagajul tau.

Concluzie

In concluzie, husa Nikon CP-CS510 este un accesoriu esential pentru posesorii de aparate foto Coolpix S510, S500 si S600. Cu un design elegant si functional, calitate superioara si compatibilitate perfecta, aceasta husa iti va oferi protectia necesara pentru aparatul tau foto, astfel incat sa te poti bucura de el pentru o perioada mai lunga de timp. Nu mai astepta si achizitioneaza acum husa Nikon CP-CS510 pentru a-ti proteja aparatul foto si pentru a-ti face calatoriile mai placute si mai sigure!

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.