Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Gardena Roll up M/L, Cauciuc, 25m Negru

Cod:

18620-20


Cod intern: #647343

  • Distribuie pe:
882,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 60 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Roll up M/L, Cauciuc, 25m Negru de la Gardena

18620-20-L-005

Irigarea grădinii convenabilă și practică pentru grădini mai mari cu cutia de furtun montată pe perete RollUp M/L

Udarea care este întotdeauna gata de acțiune: Cu ajutorul cutiei de furtun montate pe perete RollUp M/L, udarea grădinii dvs. devine o plăcere confortabilă. Această cutie de furtun montată pe perete vă scutește de înfășurarea obositoare, mâinile murdare și un furtun încurcat. 
 
Montat pe orice perete, furtunul dvs. de grădină este depozitat în siguranță și economisește foarte mult spațiu. Pentru utilizare, pur și simplu trageți furtunul de 25 de metri până la lungimea dorită. Imediat ce te oprești, punctele de blocare extra scurte prind și fixează furtunul de grădină. Datorită suportului practic de perete, tamburul de furtun poate fi rotit la 180° și vă urmărește neobservat mișcările în grădină. În acest fel vă puteți face cu ușurință munca de udare, aveți libertate maximă de mișcare și furtunul nu se îndoiește.
 Nu este necesară îndoirea sau înfășurarea pentru a rula furtunul: o tragere usoara de capatul furtunului este suficienta pentru a elibera blocarea. Arcul de oțel de înaltă calitate din interiorul cutiei rulează apoi furtunul în mod automat, fiabil și uniform pentru dvs. 
 
Tehnologia inovatoare RollControl asigură o retragere sigură și controlată. Datorită ghidajului integrat pentru furtun, nu există noduri sau îndoituri la rularea furtunului, prevenind deteriorarea furtunului de grădină. Cu racordurile pentru robinet și furtun de la Sistemul Original GARDENA puteți extinde furtunul în mod flexibil sau puteți atașa alte accesorii de udare GARDENA. Atașamentele pentru furtunuri GARDENA sunt întotdeauna la îndemână: pot fi atașate sub suportul de perete și pot fi depozitate acolo pentru a economisi spațiu.
 
 Materialul de înaltă calitate este protejat de diferite tipuri de intemperii atât prin protecție UV, cât și împotriva înghețului și, prin urmare, poate fi folosit pe tot parcursul anului. Cutia este prevazuta cu protectie antifurt. Cutia pentru furtunuri vine cu toate piesele de conectare necesare: suport de perete, un furtun de conectare, toate piesele de asamblare și sistemul original GARDENA, precum și o duză cu două opțiuni diferite de jet de pulverizare. GARDENA oferă o garanție de cinci ani pentru depozitarea furtunurilor de înaltă calitate.
 
Specificatii tehnice
Articolul nr. 18620-20
Cod EAN: 4078500052023
Specificații
Componente incluse 1x Cutie de furtun montată pe perete RollUp M/L, 1x Suport de perete incl. Șuruburi, 1x furtun de conectare de 1,5 m, 3x conector de robinet, 1x conector de furtun, 1x opritor de apă, 1x duză de curățare
Lungimea furtunului 25 m
Diametrul furtunului 13 mm
Protecție împotriva înghețului da
Garanție în ani (după înregistrare) 5
Alimentat Arc

Depozitare perfectă a furtunului

Datorită cutiei de furtun montate pe perete, aveți întotdeauna la îndemână furtunul de grădină și accesoriile. Duzele, pulverizatoarele și periile de spălat pot fi ușor agățate și depozitate pe suportul de perete.

18620-20-L-006

Pentru udare confortabilă și flexibilă

Datorită suportului practic de perete, cutia pentru furtunuri poate fi rotită la un unghi de 180°. Acest lucru vă permite să udați fiecare colț al grădinii în mod flexibil și fără a îndoi furtunul. După utilizare, cutia compactă poate fi pliată pur și simplu pe perete pentru a economisi spațiu.

18625-20-L-002

Manipulare fără efort

Furtunul de grădină se blochează automat la lungimea dorită datorită punctelor scurte de blocare încorporate. Astfel, vă puteți face cu ușurință munca de udare și aveți libertate maximă de mișcare.

18625-20-L-001

Gata pentru utilizare imediată

Cutia pentru furtunuri montată pe perete RollUp M/L vine cu un suport de perete, un furtun de grădină de 25 de metri, un furtun de conectare, toate piesele de sistem originale GARDENA necesare și o duză cu două opțiuni diferite de jet de pulverizare.

18620-20-P-001

RollControl

Cu o tragere usoara la capatul furtunului, arcul integrat din otel este activat si deruleaza furtunul in mod automat si fiabil. Tehnologia RollControl asigură retragerea lentă și sigură, indiferent cât de departe este derulat furtunul.

18620-20-L-003

Fără încurcare sau înnodare

Cutia de furtun montată pe perete are un ghidaj integrat pentru furtun care asigură că furtunul este tras uniform, fără îndoire sau înnodare.

TEST nu utilizați GA190-0167b_rgb_16x10

Rezistent la UV și la îngheț

Cutia de furtun este protejată de elemente atât cu protecție UV, cât și cu materiale rezistente la îngheț. Aceasta înseamnă că poate fi folosit în toate cele patru sezoane.

Garanție 5 ani-T-084_cmyk

Garanția de 5 ani asigură calitate înaltă

*După înregistrare la gardena.com/registration în termen de 3 luni de la cumpărare. Condiții de garanție la gardena.com/warranty.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.