Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Trimmer LEITZ Home Precision, A4, 8 coli, gri

Cod:

L-90250000


Cod intern: #2112063

  • Distribuie pe:
134,87 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Trimmer LEITZ Home Precision, A4, 8 coli, gri de la Leitz


Trimmerul Leitz Precision Home A4 este perfect pentru uz casnic, artizanal sau pentru hobby-uri, pentru a crea felicitari, cadouri, invitatii, colaje foto si multe altele.
Acest dispozitiv usor si compact va taia fara efort pana la 8 coli de hartie A4 (80 g/m2) cu viteza si precizie si poate fi depozitat cu usurinta atunci cand nu este utilizat.
Capatul este usor de prins, iar sina de ghidare clara asigura rezultate fara efort si precise de fiecare data Introducerea hartiei este rapida si usoara cu ajutorul clemei, iar liniile clare de masurare permit o aliniere precisa.
Cu lamele ascutite din otel inoxidabil, o suprafata de lucru robusta si o garantie de 2 ani, aveti liniste sufleteasca cu acest trimmer de calitate.
Lama fixa capsulata pentru o taiere in siguranta de pana la 8 coli de hartie de 80 g/m2
Clema de hartie transparenta se misca in sus si in jos, facilitand introducerea hartiei, iar liniile metrice asigura o aliniere usoara a hartiei
Suprafata super neteda, cu ghidaje unghiulare si linii de masurare precise pentru o taiere exacta
Baza usoara din plastic cu picioare din cauciuc anti-alunecare pentru stabilitate poate fi depozitata cu usurinta atunci cand nu este utilizata
Dimensiuni: 153 x 46 x 376 mm.
Tipul de taiere: Lama fixa.
Format: A4.

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.