Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Garmin dezlCam LGV710 MT-D Europe, 16GB, microSD, Autocamioane

Cod:

010-02727-10


Cod intern: #1680048

  • Distribuie pe:
2.797,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere dezlCam LGV710 MT-D Europe, 16GB, microSD, Autocamioane de la Garmin

Garmin dezlCam LGV710 MT-D Europe



UN MARTOR OCULAR PENTRU DRUM

Acest navigator de 7 inchi dispune de o cameră de bord 1 încorporată pentru a vă proteja reputația de condus, o direcție personalizată 2 în funcție de dimensiunea și greutatea instalației dvs. și de planificarea de vârf a sosirii.

Păstrați-l clar și ușor cu un afișaj clar de 7 inchi de înaltă rezoluție.

Camera de bord încorporată înregistrează videoclipuri HD și salvează automat videoclipuri cu incidente.

Obțineți cea mai bună rută pentru instalația dvs. cu traseul personalizat pentru camioane 1 și avertismente de drum, cum ar fi pante abrupte înainte.

Efectuați o sosire lină cu vederi aeriene ale docurilor de încărcare și a intrărilor pentru camioane.

Planifică ca profesionistul care ești. Vedeți cele mai bune locuri pentru opriri de combustibil, pauze de confort și înnoptări.

Ai nevoie de un duș? Și realimentează? Utilizați directorul de servicii pentru camioane și remorci.

Rămâi fără efort la pază.

CAMERA DE BORD ÎNCORPORATĂ

Camera integrată înregistrează continuu videoclipuri HD 1080p cu un câmp vizual de 140 de grade și salvează automat videoclipurile incidentelor. Datele GPS arată când și unde au avut loc evenimentele, iar cardul de memorie preinstalat înseamnă că acest navigator este gata de utilizare.

DEPOZITARE VIDEO

Videoclipurile salvate sunt stocate automat în siguranță în seif online și pot fi accesate folosind aplicația Garmin dēzl  de pe smartphone-ul tău compatibil. O conexiune activă cu tehnologia Wi-Fi ® vă permite să partajați clipuri video cu alte persoane, trimițând un link și o parolă.

AVERTISMENTĂRI DE COLIZARE PRIVINDĂ

Pentru a ajuta la creșterea gradului de conștientizare a șoferului, avertismentele de coliziune frontală vă anunță dacă conduceți prea aproape de vehiculul din față. Anumite condiții pot afecta funcția de avertizare.

ATENȚIUNI DE PLĂCERE DE BANDA

Primiți alerte dacă ieșiți de pe șosea sau în traficul din sens opus. Anumite condiții pot afecta funcția de avertizare.

ABONAREA VULT

Clipurile video salvate pentru camera de bord sunt stocate în seif online securizat timp de 24 de ore din momentul încărcării. Garmin oferă, de asemenea, planuri extinse de stocare prin abonament plătit. Află mai multe.

 

Simțiți-vă încrezător în fiecare pas.

DISPLAY UȘOR DE CITIT

Un ecran tactil luminos de 7 inchi oferă o imagine clară de înaltă rezoluție.

RUTA PERSONALIZATĂ DE CAMION

Trebuie doar să introduceți profilul camionului dvs. (personalizat după înălțime, greutate, lungime, lățime și materiale periculoase) pentru a găsi rutele preferate de camion 1 cele mai potrivite pentru instalația și încărcătura dvs.

EXPERT PLANIFICAREA SOSIRII

BirdsEye Direct Satellite Imagery face ca planificarea sosirii să se desfășoare fără probleme cu vederi aeriene ale docurilor de încărcare, intrărilor pentru camioane și porților de securitate.

RUTAREA INFORMATĂ

Vedeți rutele populare folosite de alți camionieri pentru o mai bună cunoaștere a situației - chiar și pe un teritoriu necunoscut.

VEZI TOTUL PE UN SINGUR ECRAN

Urmăriți condițiile meteorologice care apar fără a părăsi ecranul de hartă activ cu ecranul divizat cu vizualizare dublă.

TRUCK PLAZA DUSURI SI PARCARE

Verificați disponibilitatea dușului în timp real la Love's Travel Stops și Pilot Travel Centers LLC ® . De asemenea, puteți vedea disponibilitatea parcării la Pilot Travel Centers. Necesită utilizarea aplicației pentru smartphone dēzl  .

TRUCK PLAZA AMENITĂȚI

Vedeți facilitățile de la fața locului și opțiunile de restaurante din locurile de camioane participante, inclusiv Love's Travel Stops și Pilot Travel Centers LLC, atunci când acest navigator este asociat cu aplicația dēzl.

PROGRAME DE FIDEALITATE

Vizualizați punctele dvs. de fidelitate Travel Plaza la furnizorii participanți, inclusiv Love's Travel Stops și Pilot Travel Centers LLC. Necesită utilizarea aplicației dēzl.

NOTIFICARI PREPASS ® INCORPATE

Economisiți timp și îmbunătățiți eficiența cu notificări pe ecran privind stațiile de cântărire viitoare și ocoliți deciziile. Această funcție necesită un cont PrePass activ și utilizarea aplicației dēzl.

PARCARE PRIETENĂ CAMIOANELOR

Trebuie să vă parcați instalația? Vedeți parcările specifice camioanelor la stațiile pentru camioane și opririle de odihnă de-a lungul traseului dvs.

ALEGE POPRIREA CORECTA

Localizați opririle preferate pentru camioane cu directorul preîncărcat al Serviciilor pentru camioane și remorci. Vă permite să filtrați înregistrările după marcă sau facilități, cum ar fi „Love’s” sau „Dușuri”.

ALERTE ȘOFER

Pentru a încuraja conducerea mai sigură și pentru a crește gradul de conștientizare a situației, alertele șoferilor vă avertizează asupra viitoarelor curbe ascuțite, schimbări de viteză, treceri de cale ferată și multe altele.

Descoperiți-vă asistentul suprem.

GARMIN VOICE ASSIST

Ai nevoie de indicații? Spune doar cuvântul. Asistența vocală Garmin răspunde solicitării tale vorbite, astfel încât mâinile tale să rămână pe volan, iar ochii să rămână concentrați asupra drumului.

ACTUALIZĂRI FĂRĂ FĂRĂ

Conectivitatea Wi-Fi încorporată facilitează păstrarea hărților și a software-ului la zi fără a utiliza un computer. Indicațiile de pe ecran arată când sunt disponibile noi actualizări.

TRAFIC, METEO ȘI PREȚURI LA CARBURANT

Descărcați aplicația dēzl pentru a accesa traficul în direct, vremea și prețurile la combustibil în timp real. În plus, accesați camerele de trafic photoLive acolo unde sunt disponibile.

APELURI FĂRĂ MÂINI

Tehnologia fără fir BLUETOOTH® încorporată vă permite să vă sincronizați smartphone-ul compatibil cu navigatorul dēzl pentru a efectua apeluri fără a vă lua mâinile de pe volan.

NOTIFICĂRI INTELIGENTE

Când este asociat cu aplicația dēzl, veți putea vedea mesajele text și alte notificări afișate pe ecranul navigatorului.

CONFORMITATE ELD

Acest navigator dēzl funcționează cu ELD compatibil Garmin eLog  (vândut separat) pentru înregistrarea orelor de serviciu fără abonament.

Lorem ipsum dolor sit amet

PLANIFICARE UȘORĂ DE PAUZĂ

Primiți notificări în timp util care vă ajută să profitați la maximum de fiecare oprire.

 
 

Află exact unde mergi.

TRAVEL INFORMED ®

Vedeți evaluările călătorilor Tripadvisor ® pentru hoteluri, restaurante și atracții de-a lungul rutei sau în apropierea destinației dvs. Conținutul Foursquare® preîncărcat facilitează găsirea a milioane de locuri noi și populare.

ACOPERIRE HARTĂ

Conduceți cu încredere cu actualizări ale hărților și hărți detaliate ale străzilor din America de Nord. Acoperirea include SUA, Mexic, Canada, Puerto Rico, Insulele Virgine SUA, Insulele Cayman și Bahamas.

ADAUGĂ O CAMERA DE BACKUP

Vedeți ce se află în spatele camionului dvs. cu o cameră de rezervă wireless BC  50 (vândută separat). Un suport magnetic este, de asemenea, vândut separat.

Camion sănătos cu ceasul inteligent Instinct 2 ® – dēzl  Edition.

AFLĂ MAI MULTE

Simplificați-vă conducerea folosind aplicația de camion dēzl.

AFLĂ MAI MULTE

Stocați videoclipurile înregistrate mai mult timp cu un abonament Vault.

AFLĂ MAI MULTE

Experimentați claritatea anulării zgomotului cu căștile de camion dēzl 

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      010-02727-10
  • Specificatii tehnice
    • Diagonala display
    • Tip display
      IPS TFT
    • Memory / RAM
    • Slot card
      Micro SD
    • Rezolutie
    • Bluetooth
      Da
    • Wi-Fi
      Da
    • USB
      USB type-C
    • Dimensiuni
      177 X 106 X 35 mm
    • Acumulator
      Li-Ion
    • Capacitate acumulator
      30 min
    • Greutate
      271 g
    • Accesorii
      Încărcător auto, Suport cu ventuză, Manual de utilizare

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.