Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Garmin Camper 1090 MT-D EU 10.1 inch 32 GB 1280 x 800

Cod:

010-02425-15


Cod intern: #974610

  • Distribuie pe:
3.468,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Descriere Garmin Camper 1090 MT-D EU 10.1 inch 32 GB 1280 x 800 de la Garmin

PIERDEȚI-VĂ PRINTRE MOMENTELE TRĂITE. NU PE RUTĂ.

Lăsaţi dispozitivul Camper 1090 să vă ghideze călătoria, pentru ca dvs. să vă bucuraţi de amintirile pe care le creaţi pe parcurs.

Fără să vă chinuiţi sau să vă forţaţi. Vedeţi totul clar pe afişajul mare de 10 inchi, în modul peisaj sau portret.

Rulotele trase de alt vehicul necesită alte trasee decât autorulotele. Pentru ele avem rute1 personalizate.

Avertismentele privind drumurile vă permit să vă bucuraţi de aventuri neaşteptate şi să evitaţi curbele strânse neprevăzute.

Vă vom ajuta să găsiţi cele mai bune locuri pentru a opri pentru a admira priveliştea sau pentru a campa câteva nopţi.

Datorită funcţiei Wi-Fi® integrate, actualizarea hărţilor pentru Europa este floare la ureche.

Cu asistentul vocal, aveţi un copilot care vă lasă să luaţi toate deciziile

NAVIGATOR CU ECRAN MARE

Acest navigator mare, de 10 inchi cu GPS are un afişaj tactil luminos, cu rezoluţie înaltă pe toată suprafaţa, pentru a vedea uşor informaţiile importante, în modul peisaj sau portret.

RUTE PERSONALIZATE PENTRU RULOTE

Camper 1090 ia în calcul dimensiunea şi greutatea vehiculului dvs., apoi găseşte cea mai bună rută1. De asemenea, puteţi salva profiluri pentru mai multe vehicule sau rulote.

AVERTISMENTE PRIVIND DRUMURILE

Aflaţi despre pantele abrupte, curbele strânse, limitele de greutate şi multe altele, înainte de a ajunge la ele. Informaţiile detaliate despre elevaţie vă ajută să vă pregătiţi pentru eventualele pante abrupte de-a lungul rutei.

LOCURI DE CAMPARE ŞI SERVICII

Simplificaţi-vă călătoria cu un director preîncărcat de locaţii de campare pentru autorulote de la ACSI™ şi Campercontact™ şi locuri de popas gratuite de la Trailer's PARK™. Filtrează locurile de campare și locurile de popas care au dotările preferate, cum ar fi racordare la reţeaua electrică, duşuri şi acces la internet. În plus, accesaţi conţinut de la iOverlander™.

PLANIFICARE UŞOARĂ A CĂLĂTORIILOR

Asociaţi-l cu aplicaţia Garmin Drive™ pentru a importa şi partaja cu uşurinţă rute şi pentru a partaja fişiere GPX2.

 

 

ASISTENT VOCAL

Aveţi nevoie de indicaţii? E de ajuns să spuneţi un cuvânt. Camper 1090 răspunde la solicitările dvs. rostite şi apoi începe navigarea către destinaţia la care trebuie să ajungeţi.

ACTUALIZĂRI WIRELESS

Conectivitatea Wi-Fi încorporată vă ajută să vă menţineţi cu uşurinţă hărţile şi software-ul la zi fără a fi necesară utilizarea unui computer. Reperele de pe ecran sunt afişate atunci când sunt disponibile actualizări noi.

INFORMAŢII DESPRE TRAFIC ŞI VREME ÎN TIMP REAL

Când este asociat cu aplicaţia Garmin Drive™, serviciul live2 de trafic vă ajută să evitaţi întârzierile şi să găsiţi rute ocolitoare. De asemenea, puteţi vedea prognoze meteo detaliate, condiţiile curente, imagini de radar animate şi multe altele.

PREȚURI LIVE LA CARBURANT

Conectaţi-vă prin aplicaţia Garmin Drive™ pentru a primi informaţii noi despre preţurile la carburant în timp real2 de-a lungul rutei.

APELARE HANDSFREE

Tehnologia Bluetooth® wireless integrată vă permite să sincronizaţi smartphone-ul dvs. compatibil cu sistemul Camper 1090 pentru apelare3 fără a lua mâinile de pe volan.

NOTIFICĂRI INTELIGENTE

Când este asociat cu aplicaţia Garmin Drive, veţi putea să vedeţi mesajele text şi alte notificări2 de pe telefon afişate pe ecranul navigatorului.

 

Pregătit pentru fiecare plimbare pe carosabil.

TRIPADVISOR®

Vizualizaţi evaluările acordate de călători în TripAdvisor hotelurilor, restaurantelor şi punctelor de atracţie situate pe ruta dvs. sau în apropierea destinaţiei dvs.

ACOPERIREA HĂRŢILOR

Navigatorul dvs. include actualizări de hărţi şi are preîncărcate hărţile pentru toată Europa. În plus, veţi avea acces la descărcări gratuite de hărţi prin Garmin Express pentru America de Nord, America de Sud, Orientul Mijlociu şi Africa de Nord, Africa de Sud, Australia şi Noua Zeelandă.

VĂ DORIŢI MAI MULT?

camera Garmin Dash Cam™ (comercializată separat) este proiectată pentru a fi un martor de încredere, care înregistrează şi salvează automat videoclipurile în timpul călătoriei dvs. Mai mult, camerele de bord selectate pot primi permanent alimentare prin conectarea la un port USB în partea din spate a dispozitivului sat-nav Camper. Găsiţi dispozitivul potrivit pentru unitatea dvs.

GĂSIREA LOCURILOR DUPĂ NUME

Datele Foursquare® preîncărcate pe navigatorul dvs. facilitează găsirea noilor magazine, restaurante şi milioane de alte locuri populare.

FUNCŢIONEAZĂ CU CAMERA PENTRU MERS ÎNAPOI

Asociaţi sistemul Camper 1090 cu camerele pentru mers înapoi BC™ 35 wireless (se vând separat) sau cu alte camere terţe compatibile, pentru a vedea ce este în spatele dvs.

 

 

Specificatii tehnice


  • Specificatii tehnice
    • Diagonala display
    • Memory / RAM
    • Slot card
      Da
    • Rezolutie
    • Bluetooth
      Da
    • Wi-Fi
      Nu
    • USB
      Nu
    • Camera
      Nu
    • Microfon
      Nu
    • Difuzor
      Nu
    • Dimensiuni
      24.5 x 15.4 x 2.1 cm
    • Capacitate acumulator
      2 ore
    • Greutate
      534 g
  • Software
    • Sistem de operare
      Proprietar
    • Soft Navigatie
      Garmin

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.