Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Gratar electric FRAM FEG-F2500SL, 2500W, placa fixa turnata, invelis antiaderent, placa 52 X 26 cm, temperatura ajustabila, maner rece, maner din aluminiu turnat, Negru/Argintiu

Cod:

FEG-F2500SL


Cod intern: #1076962

  • Distribuie pe:
116,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Gratar electric FEG-F2500SL, 2500W, placa fixa turnata, invelis antiaderent, placa 52 X 26 cm, temperatura ajustabila, maner rece, maner din aluminiu turnat, Negru/Argintiu de la FRAM

Gratar electric FRAM FEG-F2500SL, 2500W, placa fixa turnata, invelis antiaderent, placa 52 X 26 cm, temperatura ajustabila, maner rece, maner din aluminiu turnat, Negru/Argintiu

 

 

Gratarul electric Fram FEG-F2500SL reprezinta un mod extrem de simplu, sanatos si rapid de a gati mancarurile tale preferate. Acorda-ti timp pentru a experimenta si gatitul poate deveni o pasiune chiar si pentru cei care nu au timp!

 

Placa fixa turnata cu invelis antiaderent

 

Gratarul este format dintr-o singura placa turnata, tip tava, foarte incapatoare, perfecta pentru a gati simultan mai multe tipuri de ingrediente. Materialul si puterea de incalzire a placii ajuta la rumenirea perfecta a alimentelor, dar in acelasi timp, prin constructia acesteia, le gateste in propriul suc si astfel pastreaza fragezimea acestora, fara a le usca. Pregateste legume sau carne si bucura-te de cele mai gustoase si sanatoase preparate. Invelisul antiaderent al placii ajuta la curatarea usoara, dupa utilizare intrucat, indiferent de ingredientele folosite, acestea nu se vor lipi.

   

Temperatura ajustabila

 

Asigura-te ca alimentele se gatesc fix asa cum iti place sa le consumi, fara sa se arda sau sa se usuce. Termostatul reglabil iti ofera posibilitatea de a selecta temperatura potrivita fiecarui tip de mancare, pentru ca rezultatele sa fie intotdeauna perfecte: crocant si caramelizat la exterior, fraged si suculent la interior.

   

Maner rece

 

Pregateste in siguranta meniurile preferate. Datorita manerului rece, gratarul poate fi manevrat cu usurinta, fara a reprezenta un pericol. 

Specificatii tehnice


  • Model
  • Specificatii
    • Putere
    • Material
    • Functii
      Manere reci la atingere
      Temperatura reglabila
    • Suprafata gatire
      Neteda
    • Suprafata gatire (mm)
      52 x 26 mm
    • Utilizare

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.