Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Mesko Gratar Electric MS30500 2500W, Argintiu/ Negru

Cod:

MS3050


Cod intern: #674217

  • Distribuie pe:
140,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Gratar Electric MS30500 2500W, Argintiu/ Negru de la Mesko

    Un preparat aromat in cateva clipe Mancarurile la gratar sunt una dintre aromele preferate ale vacantelor de vara, de care, din fericire, ne putem bucura tot timpul anului. Datorita dispozitivului cu o putere maxima de 2500 W, puteti pregati acasa carne delicioasa, legume si branzeturi. Un gratar electric este o alternativa la aparatul traditional si de obicei mare pentru care este posibil sa nu aveti spatiu si a carui utilizare depinde de vreme. Tehnologia moderna inseamna ca puteti oferi familiei porc la gratar, pui cu ierburi sau legume la gratar pentru cina in orice moment al anului. Suprafata mare a placilor de incalzire (28 x 23 cm) face mult mai rapida pregatirea carnii pentru intreaga familie. Lampile de control semnalizeaza cand puteti incepe sa prajiti produsele. Dupa utilizare, dispozitivul poate fi depozitat in pozitie verticala, ceea ce economiseste spatiu in bucatarie.               Pregatirea alimentelor mai sanatoasa. Mancarurile la gratar nu sunt intotdeauna asociate cu bucataria sanatoasa, dar totul depinde de produsele pe care le consumati, de cantitatea acestora si de modul in care sunt procesate. Cand utilizati gratarul nostru, aveti doua plite cu care puteti lucra, ceea ce face ca aparatul sa functioneze ca un gratar de masa pe masura ce se deschide plat. Aceasta creeaza o suprafata mare, care va contribui, de asemenea, la mentinerea calda a vaselor. Placile sunt acoperite cu un strat antiaderent, ceea ce inseamna ca nu trebuie sa folositi mult ulei si puteti spala intregul dispozitiv mult mai repede. Tava de scurgere detasabila colecteaza grasimea si apa inutile din legume, facand vasele la gratar mai sanatoase, crocante si pline de aroma. Functia de control al temperaturii va permite sa o reglati la produsele uzate.

 



Gratarul electric Mesko MS 3050 va permite sa pregatiti o gama larga de feluri de mancare - de la burgeri la fripturi de pui si alte tipuri de carne, pana la branza si legume la gratar.

Placile de incalzire sunt acoperite cu un strat de teflon, datorita caruia alimentele nu se lipesc, astfel incat sa puteti curata gratarul in cateva secunde. De asemenea, va permite sa pregatiti feluri de mancare mai sanatoase, deoarece nu trebuie sa folositi grasimi.

Zona de gratar dupa desfasurare: 1288 cm2

Suprafata mare a placii de 28 * 23 cm

Controlul temperaturii

Placi antiaderente pentru gratar

Lampi de control

Tava de picurare detasabila

Maner tactil rece

Picioare din cauciuc antiderapante

Spatula inclusa

Putere maxima 2500W

 

Putere nominală 1800W

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      MS3050
    • Culoare
  • Specificatii
    • Putere
    • Dimensiuni
      32.2 x 35.2 x 14.2cm
    • Functii
      Indicator luminos
    • Altele
      panou de comanda Mecanic

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.