Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Solis Set gratar de masa multifunctional, 5 in 1, SCH 791, cu 8 raclette si 8 tigai wok, placa pentru clatite sau crepe si spatule incluse, suprafata antiaderenta pentru gatit fara grasimi, 1400 W, Argintiu

Cod:

SO127


Cod intern: #2586124

  • Distribuie pe:
1.383,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Set gratar de masa multifunctional, 5 in 1, SCH 791, cu 8 raclette si 8 tigai wok, placa pentru clatite sau crepe si spatule incluse, suprafata antiaderenta pentru gatit fara grasimi, 1400 W, Argintiu de la Solis

Unknown Image

Solis produce dispozitive de uz casnic si profesional de peste 105 ani. Experienta si cunostintele de piata le permit sa iasa in evidenta cu produse noi, inovatoare si sigure. Ca o companie traditionala elvetiana, valorile adevarate sunt deosebit de importante pentru ei: functionalitatea, durabilitatea, increderea si sustenabilitatea. Solis detine o gama larga de electrocasnice utile in cele patru domenii mari beauty, wellness, bucatarie si Horeca. Produsele Solis ofera tot ceea ce este necesar in gospodaria moderna: inalta calitate, functii suplimentare utile, design atemporal si durabilitate.

In plus, produsele Solis indeplinesc toate cerintele lumii moderne. Fie ca este un uscator de par profesional, un espressor de ultima generatie sau un umidificator util: aspectul practic si functionalitatea sunt intotdeauna o prioritate. Intrucat un dispozitiv ar trebui sa fie distractiv, mai ales in gospodarie, oferim doar produse pe care le-am testat personal si care ne conving pana la 200% de intrebuintarea lor - pentru ca doar cele mai bune produse sunt suficient de bune pentru clientii nostri.

 

Gratar de masa multifunctional Solis, 791 5 in 1 Table Grill SCH

 

Gratarul multifunctional are o suprafata de gatit de 27,5 pe 56,5 centimetri, ceea ce ofera suficient spatiu pentru toate alimentele dorite. Placa este pe jumatate striata si pe jumatate neteda, astfel incat alimentele pot fi preparate fie la gratar, sau coapte. Cealalta parte a placii este formata din forme circulare spatioase, care sunt ideale pentru folosirea tigailor wok si pentru coacerea celor mai delicioase crepe.

 

 

 

Un gratar de masa cu 5 functii

Dotat cu raclette, tigai wok si suprafata pentru gatit crepe sau clatite, acest gratar poate fi folosit in numeroase moduri. Unic la gratarul de masa Solis 5 in 1 este ca placa uriasa este incalzita pe doua parti. Drept urmare, produsele pot fi preparate pe placa de gatit, cu o putere de pana la 1400 W (caldura superioara), sau in tigai, sub placa. Aluatul tau cu sos de rosii si branza se va transforma intr-o mini pizza delicioasa in cel mai scurt timp.

 

Unknown Image

 

 

In pachet

Gratarul de masa este dotat cu toate accesoriile esentiale pentru 8 persoane, constand din tigaile raclette si wok-uri, cu spatulele corespunzatoare. Datorita acoperirii antiaderente atat pe placa de gratar, cat si in tigai, chiar si fara adaugarea de unt si / sau ulei, nu mai raman resturi de mancare lipita, iar gratarul poate fi curatat foarte usor. Gatitul mancarii sanatoase nu a fost niciodata mai simplu!

 

Usor de utilizat

Puteti porni si opri gratarul folosind butonul din fata aparatului. Reglarea temperaturii se face, de asemenea, pe partea din fata. Este echipat cu lumini indicatoare clare, unde rosu indica faptul ca aparatul se incalzeste si verde, ca aparatul este gata de utilizare. Daca doriti sa faceti o pauza, puteti de asemenea aseza pur si simplu tavile fierbinti in zona rece separata, pe placa de jos, astfel incat sa nu fie nevoie sa va ridicati de la masa. Doar actiuni simple pentru o experienta gustativa extraordinara cu familia sau prietenii dumneavoastra.

Unknown Image

Specificatii tehnice


  • Model
    • Model
      SO127
    • Culoare
    • Greutate
      5.3 Kg
  • Specificatii
    • Putere
    • Material
    • Dimensiuni
      565 x 275 x 150 mm
    • Functii
      Indicator luminos
      Suprafata non-aderenta
    • Suprafata gatire
      Dreapta
    • Continut pachet
      8 x tigai wok
      8 x spatule
      1 x gratar electric de masa
      8 x raclette
    • Suprafata gatire (mm)
      27.5 x 56.5 mm
    • Utilizare

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.