Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Campingaz Xpert 200 L Vario Gratar de gradina pe gaz 7.1 kW 35 cm x 55 cm

Cod:

3000005548


Cod intern: #2310571

  • Distribuie pe:
1.281,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare: 13,30 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Xpert 200 L Vario Gratar de gradina pe gaz 7.1 kW 35 cm x 55 cm de la Campingaz

Gratar de gradina pe gaz Xpert 200 L Vario

Practic și fiabil, grătarul pe gaz Xpert 200 L Vario este o alegere excelentă pentru începătorii care iubesc grătarul. Construcția simplă, dar solidă, include o serie de soluții bine gândite, iar căruciorul din oțel garantează o mișcare ușoară în jurul grădinii.

Xpert 200 L Vario are două arzătoare din oțel complet reglabile care oferă o sursă puternică de căldură. O suprafață mare de grătar vă va permite să pregătiți o masă pentru întreaga familie. Aprinderea grătarului este ușoară datorită aprinderii la îndemână, iar termometrul integrat facilitează menținerea unei temperaturi constante. Grătarul are și o funcție de rotisor pentru o mai mare versatilitate de gătit. Gratar echipat cu un carucior rezistent cu doua rafturi laterale. Rotile facilitează deplasarea grătarului, iar raftul frontal integrat este un loc bun pentru accesorii sau condimente. Datorită bazei întărite, căruciorul pentru grătar găzduiește o butelie de gaz.

Gratarul Xpert 200 L Vario are o suprafata mare de gratar de 1530 cm2, care a fost impartita in doua parti. Prima parte este un grătar din oțel inoxidabil, iar a doua parte este o placă pentru grătar. Gratarul va permite sa pregatiti bucati de carne perfect prajite si legume prajite uniform. Gratarul are doua roti pe o parte, ceea ce reprezinta un confort deosebit pentru ca va permit sa miscati liber gratarul si sa il asezati in cel mai confortabil loc.

 

Informatii suplimentare :

  • Arzator: plat, otel aluminiu
  • Material de construcție: oțel
  • Material capac: oțel vopsit ștanțat
  • Aprindere: Piezo
  • Consum de gaz: 515 g/h
  • Suprafata de gratar: 1530 cm²

Specificatii tehnice


  • Specificatii

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.