Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Campingaz Party Grill 600 Grill Gratar pe gaz 4 kW 52 cm x 52 cm

Cod:

2000025701


Cod intern: #2310598

  • Distribuie pe:
1.324,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Cost livrare: 13,30 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Party Grill 600 Grill Gratar pe gaz 4 kW 52 cm x 52 cm de la Campingaz

Party Grill 600 grătar de grădină pe gaz

Party Grill® 600 este partenerul perfect de călătorie cu posibilități infinite! Party Grill® 600 compact și portabil oferă mai multe opțiuni ; gătit, grătar, coacere și plancha. Toate piesele Party Grill® se potrivesc cu dispozitivul.

Cu picioare detașabile și un capac cu clic, această sobă este ușor de transportat și depozitat. Party Grill® 600 funcționează cu cilindri reîncărcabili Campingaz®. Aprinderea piezoelectrică asigură aprinderea ușoară a aragazului oricând și oriunde.

Gătiți mâncăruri într-un mod nou în locuri de campare și locuri de festival

Începe petrecerea cu Campingaz Party Grill® , tovarășul tău de camping și festival! Toate modelele din gama Party Grill® vin cu o gamă largă de accesorii pentru posibilități infinite de gătit. Party Grill® 600 este echipat cu suport pentru tigaie, grătar, plită reversibilă și capac mare cu termometru pentru gătit prin convecție. 

  • Toate modelele din gama Campingaz Party Grill® sunt extrem de compacte și ușor de transportat . 
  • Toate părțile cuptorului pot fi depozitate convenabil în cuptor. Chiar și picioarele cuptorului sunt ușor de asamblat/dezasamblat și se potrivesc în rezervorul de apă al grătarului. 
  • Toate modelele din gama Campingaz Party Grill® sunt extrem de ușor de curățat . 
  • Toate reziduurile de grăsime și lichidul de gătit sunt colectate în rezervorul de apă, astfel încât să nu se lipească de cuptor. Când ați terminat, turnați doar apa murdară și clătiți rezervorul cu apă și săpun. 
  • Suportul pentru tigaie, grătarele și farfuriile pot fi spălate în mașina de spălat vase, dar datorită stratului antiaderent, sunt ușor de curățat cu un burete, apă și săpun.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.