Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Hrană uscată pentru câini DOLINA NOTECI Superfood Junior Rabbit 1 kg

Cod:

8529


Cod intern: #2361592

  • Distribuie pe:
58,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


B000M


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Hrană uscată pentru câini Superfood Junior Rabbit 1 kg de la DOLINA NOTECI

NOTECI VALLEY Hrana pentru caini SUPERFOOD JUNIOR DRY RABBIT 1KG

✓ Cresterea si dezvoltarea armonioasa a cainilor tineri

✓ Nutrienti in proportii si cantitati atent selectate

✓ Ingredientele preparatului sunt potrivite exact cu nevoile nutritionale ale cateilor si cainilor tineri

Mancarea pentru iepuri Dolina Noteci SUPERFOOD este o hrana completa, de intretinere, pentru catei si caini tineri de rase mijlocii si mari. Compozitia materiilor prime dintr-un vas de iepure garanteaza cresterea si dezvoltarea armonioasa a organismelor tinere, oferindu-le toti nutrientii in proportii si cantitati precis selectate.

Carnea si ficatul de iepure se caracterizeaza printr-un continut ridicat de proteine sanatoase, cu parametri de digestibilitate peste medie. Impreuna cu alte materii prime (carne de vita, porc, curcan, ulei de somon), acestea furnizeaza grasimi bogate in acizi grasi, atat din familia n-6, cat si din familia n-3, necesare in alimentatia cateilor si cainilor tineri. Adaosul de seminte de psyllium, yucca Mojave, seminte de in si materii prime fiind sursa de prebiotice: manano-oligozaharide, β-glucani si inulina, garanteaza buna digestie si stimuleaza buna functionare a sistemului imunitar al organismului in crestere si dezvoltare. catei si caini tineri.

Legumele si fructele proaspete, ca bogatie de substante biologic active, reprezinta o parte importanta a alimentatiei unui catel si a unui caine tanar, asigurand buna functionare a acestora.

  • Compozitia felului de mancare este selectata cu precizie pentru nevoile nutritionale ale cateilor si cainilor tineri de rase mijlocii si mari,
  • 36% carne si ficat de iepure,
  • ulei de somon,
  • Nu contine pui,
  • Un continut ridicat de legume si fructe proaspete (morcovi, dovleac, spanac, afine, zmeura, rosii, pere, portocale, mazare) stimuland tractul digestiv asigurand absorbtia corespunzatoare a nutrientilor,
  • O multitudine de compusi biologic activi cu proprietati care stimuleaza sistemul imunitar al cateilor si cainilor tineri (manano-oligozaharide, β-glucani, lecitina, cicoare inulina, alge marine, midii verzi din Noua Zeelanda, rozmarin uscat),
  • Adaosul de glucozamina si condroitina stabilizeaza suplimentar functiile sistemului osteoarticular, protejandu-l in viitor impotriva modificarilor degenerative,
  • Nu contine hrana de animale, coloranti sau conservanti,
  • Este fara cereale, fara gluten,
  • Produs la o temperatura scazuta de uscare care garanteaza mentinerea valorii nutritive ridicate a materiilor prime, mentinand in acelasi timp siguranta microbiologica.

Trebuie sa ne amintim sa respectam doza recomandata de hrana data cainelui pentru a nu crea risc de supraponderalitate sau obezitate.La administrarea hranei uscate este extrem de important ca cainele sa aiba acces la apa proaspata pentru ca aceasta sa fie absorbita corespunzator.

COMPOZITIA ALIMENTARII: iepure 36% (carne, ficat), carne de vita 26% (carne, inimi, stomac), porc 12% (carne, plamani, rinichi), curcan 6% (carne), grasime de vita, oua, amidon de mazare, morcovi , dovleac, minerale, celuloza pudra, spanac, afine, zmeura, pere, seminte de psyllium, portocale, mazare, drojdie de bere uscata (continand prebiotice: mannaoligozaharide si β-glucani), lecitina, cicoare inulina (prebiotic), somon, 0. seminte, seminte de in, yucca Mojave, alge marine, midii verzi din Noua Zeelanda, glucozamina, sulfat de condroitina, rozmarin uscat 0,02%.

COMPONENTE ANALITICE: proteina bruta - 38%, grasime bruta - 18%, cenusa bruta - 7%, fibre brute - 3%, umiditate - 9%.

ADITIVI: Vitamina D3 - 450 UI, Vitamina E - 40 mg, Zinc (oxid de zinc) - 30 mg, Mangan (oxid de mangan (II)) - 2 mg, Cupru (sulfat de cupru (II) pentahidrat) - 0,4 mg, Iod ( acoperit, granular, iodat de calciu anhidru) - 0,3 mg. Energie metabolizabila la 100 g: 374 kcal.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.