Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Hrană uscată pentru câini Farmina N&D naturală și delicioasă, cu cereale scăzute, medie și maxi, miel și afine 12kg

Cod:

PND1200039


Cod intern: #2361568

  • Distribuie pe:
408,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


B000M


Cost livrare in Bucuresti: 4,75 lei
Cost livrare in tara: 24,65 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Hrană uscată pentru câini N&D naturală și delicioasă, cu cereale scăzute, medie și maxi, miel și afine 12kg de la Farmina

Farmina® Puppy N&D Lamb & Blueberry pentru Mediu și Maxi Farmina® Puppy N&D Lamb & Blueberry pentru Medium & Maxi este o hrană uscată pentru câini completă și echilibrată, care este special formulată pentru căței de rasă medie și mare. Este făcută din miel ca ingredient principal și conține, de asemenea, speltă, ulei din semințe de in și alte ingrediente nutritive. Mâncarea este, de asemenea, îmbogățită cu vitamine, minerale și antioxidanți pentru a ajuta la menținerea sănătății și a bunăstării generale a cățelușului tău. Iată câteva dintre beneficiile cheie ale Farmina® Puppy N&D Lamb & Blueberry pentru Medium și Maxi:

  • Ingrediente de înaltă calitate: Mâncarea este făcută cu ingrediente de înaltă calitate, inclusiv miel, speltă, ulei din semințe de in și alte ingrediente nutritive.
  • Complet și echilibrat:Hrana este completa si echilibrata pentru a satisface nevoile nutritionale ale cateilor de rasa medie si mare.
  • Fortificat cu vitamine, minerale și antioxidanți: Hrana este îmbogățită cu vitamine, minerale și antioxidanți pentru a ajuta la menținerea sănătății și a bunăstării generale a cățelușului.
  • Promovează pielea și blana sănătoasă: Alimentele conțin acizi grași omega-6 și omega-3, care pot ajuta la promovarea sănătății pielii și a blanii.
  • Susține sănătatea articulațiilor: Alimentele conțin glucozamină și sulfat de condroitină, care pot ajuta la menținerea sănătății articulațiilor.
  • Ingrediente regionale: Mâncarea este făcută cu ingrediente din surse regionale, care pot ajuta la reducerea impactului alimentelor asupra mediului.
  • Fără mazăre, cartofi, leguminoase, mâncăruri sau produse secundare: Mâncarea nu conține mazăre, cartofi, leguminoase, mâncăruri sau produse secundare, care pot fi alergeni obișnuiți la câini.
  • Boabele cu indice glicemic scăzut: Mâncarea conține o cantitate limitată de cereale cu indice glicemic scăzut, inclusiv speltă și ovăz, care pot ajuta la reglarea nivelului de zahăr din sânge.
  • Fara conservanti artificiali: Hrana nu conține conservanți artificiali, care pot fi dăunătoare câinilor.
  • Pentru catelusi: Hrana este special formulata pentru catei, ceea ce inseamna ca contine nutrientii de care cateii au nevoie pentru a creste si a se dezvolta corespunzator.

Dacă sunteți în căutarea unei hrane uscate pentru câini de înaltă calitate, completă și echilibrată pentru cățelul dvs. de rasă medie sau mare, Farmina® Puppy N&D Lamb & Blueberry pentru Medium & Maxi este o opțiune bună. Cu toate acestea, este important să discutați cu medicul veterinar înainte de a începe cățelul cu orice hrană nouă.

  • 90% proteine ​​animale (crește proporția musculară și aportul de energie al câinelui).
  • Bogat cu spelta (o sursa buna de vitamine B, magneziu si fibre).
  • Bogat cu ulei de semințe de in (înmoaie și strălucește blana).
  • Farmina® Puppy N&D Lamb & Blueberry pentru Mediu și Maxi realizat cu ingrediente din surse regionale.
  • Nu conține mazăre, cartofi, leguminoase, mâncăruri sau produse secundare.
  • Hrană pentru căței care constă dintr-o cantitate limitată de cereale cu indice glicemic scăzut, inclusiv speltă și ovăz.
  • Farmina® Puppy N&D Lamb & Blueberry pentru Medium și Maxi pentru rase medii și maxi.
  • 0% conservanți artificiali.
  • Farmina® Puppy N&D Lamb & Blueberry pentru Mediu și Maxi pentru Puppis.
  • 0% porumb.

   Oferă-i cățelușului tău însuflețit un gust de mâncare italiană hrănitoare cu Hrana uscată pentru câini Farmina N&D Ancestral Grain Lamb & Blueberry Puppy Medium & Maxi Dry Dog. Compus dintr-un amestec extraordinar de delicios de ingrediente de origine animală – inclusiv miel din surse regionale – cereale ancestrale fără OMG și fructe uscate alese precum afinele și portocalele dulci, această mâncare uscată este atât consistentă, cât și sănătoasă. Și pentru că produsele Farmina N&D Ancestral Grains au fost testate clinic prin cercetări fără cruzime pentru a avea un indice glicemic scăzut, poți fi sigur că îi hrănești puiul jucăuș cu dieta de care are nevoie pentru a-l ajuta să devină puternic. Ambalată într-un mediu protejat, deschisă și servită cu dragoste, această mâncare uscată îl va face pe tânărul tău să dea din coadă pentru mai mult

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.