Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Hrană uscată pentru câini Farmina COD Pumpkin & Cantaloupe pepene - Fara cereale, Puppy Mini 2.5 kg

Cod:

PND0250119


Cod intern: #2361811

  • Distribuie pe:
166,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


B000M


Cost livrare in Bucuresti: Gratuita
Cost livrare in tara: 19,90 lei
(costul include kg suplimentare, in limita a 6 kg) (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Hrană uscată pentru câini COD Pumpkin & Cantaloupe pepene - Fara cereale, Puppy Mini 2.5 kg de la Farmina

Despre Produs
 
Formulat pentru a îndeplini nivelurile nutriționale stabilite de Profilurile nutriționale ale hranei pentru câini AAFCO pentru stadiile de creștere a cățelului. Puii N&D Ocean sunt diete complete care conțin toți nutrienții necesari pentru bunăstarea zilnică a membrilor familiei noastre cu patru picioare, aducând beneficiile fructelor de mare în hrana pentru animale de companie. Ingredientul principal, Codfish, este bogat în proteine ​​și sărac în grăsimi, ceea ce îl face o sursă excelentă de proteine. Codul este, de asemenea, bogat în vitamine și minerale și o sursă de acizi grași Omega-3 care contribuie la funcționarea normală a sistemului cardiovascular, endocrin și imunitar. Dovleacul este o legumă tipică tradiției alimentare italiene care are proprietăți nutritive unice și multe proprietăți benefice precum Antidiabetic, susține sistemul imunitar, activ împotriva radicalilor liberi rezultând și un efect anticancerigen, promovează protecția sistemului cardiovascular, Reglează motilitatea intestinală, Anti -efect inflamator, fibre solubile, si antioxidanti. Pepenele galben este un super aliment care conține antioxidanți pentru inflamație, fibre alimentare pentru o digestie corectă, calorii scăzute și cantitate optimă de minerale.
Ingrediente
 
Cod (28%), proteină de cod deshidratată (27%), cartofi dulci, ulei de pește (din hering), proteină de hering deshidratată, dovleac uscat (5%), creveți deshidratați (sursă de glucozamină și sulfat de condroitină), fibre de mazăre, uscate Morcov, făină de lucernă, inulină, fructo-oligozaharide, extract de drojdie (sursă de mano-oligozaharide), pepene galben uscat (0,5%), măr uscat, rodie uscată, spanac uscat, coji și semințe de psyllium, clor uscat de afine, afine de sodiu, Clorura, carbonat de calciu, drojdie de bere uscata, turmeric (0,2%), extract de aloe vera.  
Beneficii
Ajută la digestia grăsimilor. Potrivit pentru toate rasele de câini. 0% conservanți artificiali, 0% cereale. Sursa de proteine.
Cum se utilizează
Pentru a evita intoleranța alimentară, trecerea de la alimentele vechi la o dietă marca N&D ar trebui să aibă loc pe o perioadă de 10 zile, așa cum este indicat în figură.

Specificatii tehnice


  • Hrana pentru caini
  • DETALII HRANA
    • Tip
    • Destinat pentru
    • Ambalaj
      Sac
    • Aroma
      Cod
    • Beneficii
      Sistemul imunitar
      Sistemul digestiv
    • Dieta speciala
    • Numar pachete
      1
    • Altele
      Pumpkin & Cantaloupe pepene
    • Greutate

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.