Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Hrană umedă pentru pisică DOLINA NOTECI Rafi, Vită , 400 g

Cod:

11801459


Cod intern: #2362141

  • Distribuie pe:
9,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


B000M


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Hrană umedă pentru pisică Rafi, Vită , 400 g de la DOLINA NOTECI

Rafi Cat Adult cu carne de vitel 400g

Hrana umeda completa Rafi Cat's cu carne de vitel este o hrana care sprijina mentinerea greutatii corporale si a starii de bine optime a animalului dumneavoastra de companie. Cu pana la 65% din ingredientele sale, carnea de vitel si produsele de origine animala reprezinta o sursa naturala de oligoelemente si macroelemente, precum si de vitamine, acizi grasi si aminoacizi lizina, metionina, fenilalanina si taurina, esentiali pentru nutritia pisicilor. Bazata pe nevoile nutritionale naturale ale pisicilor, hrana Rafi Cat acopera in totalitate cererea de ingrediente necesare pentru buna functionare a organismului. In plus, formula compusa in mod corespunzator asigura faptul ca pisica mananca proteine usor digerabile si, in acelasi timp, foarte nutritive, care reprezinta principala sursa de energie. Produsul a fost preparat de nutritionisti pentru animale si nu contine cereale, conservanti sau coloranti adaugati. Acest lucru il face deosebit de apetisant pentru pisica dumneavoastra.

Alimentele nu contin aditivi:

- cereale,

- conservanti,

- coloranti,

- arome artificiale,

- potentiatori de aroma.

Rafi veal food ofera:

- vitamine si minerale in doze optime,

- taurina, un aminoacid esential pentru sanatatea pisicilor,

- acizi grasi,

- aportul zilnic de energie si nutrienti,

- o experienta gustativa unica.

Compozitie

carne si produse de origine animala 65% (carne de vitel 4%), uleiuri si grasimi (ulei de in 0,6%, ulei de somon 0,5%), minerale, cimbru uscat 0,01%.

Componente analitice

Proteina bruta - 9%, grasime bruta - 5%, cenusa bruta - 1,6%, fibre brute - 0,8%, umiditate - 80%, calciu - 0,3%, fosfor - 0,25%.

Aditivi: suplimente alimentare/kg:Vitamina - 240 UI, Vitamina E - 95 mg, Zinc (oxid de zinc, chelat de zinc glicina hidratat) - 13 mg, Mangan (sulfat de mangan, monohidrat) - 0,5 mg, Iod (iodat de calciu anhidru) - 0,4 mg, Cupru (sulfat de cupru (II) pentahidrat). - 0,2 mg, Taurina - 800 mg.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.