Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Hrană umedă pentru pisică Farmina N&D Grain Free Quinoa Digestion Miel 70g

Cod:

PND080017


Cod intern: #2362087

  • Distribuie pe:
8,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


B000M


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Hrană umedă pentru pisică N&D Grain Free Quinoa Digestion Miel 70g de la Farmina

Hrana umeda completa de digestibilitate ridicata indicata pentru mentinerea si imbunatatirea sanatatii intestinale la pisicile adulte. Fabricat din miel și quinoa, întrunind nivelurile nutriționale stabilite.

 

Farmina a dezvoltat o linie inovatoare pentru pisici: Natural & Delicious Quinoa Formula . Este o gamă de alimente fără cereale, cu un procent ridicat de ingrediente de origine animală (până la 96%) și quinoa din fermele ecologice din Italia.

Quinoa este o sursă de energie care ajută la menținerea unui indice glicemic scăzut, promovează o digestie optimă și sănătoasă deoarece este o sursă de fibre și oferă antioxidanți naturali. N&D Quinoa este disponibilă în diferite formule și toate garantează un aport natural de fructe și legume cu valoare nutritivă ridicată. Quinoa este considerată un aliment cu un număr mare de proprietăți benefice care contribuie la bunăstarea animalului de companie. În anumite situații, atât fiziologice cât și patologice, acest tip de suport nutrițional poate fi necesar și util:

 
        

Compozitie: Miel, hering hidrolizat, seminte de quinoa, ulei de hering, anghinare, fenicul, fructooligozaharid, extract de drojdie, carbonat de calciu, clorura de potasiu, drojdie de bere uscata, supliment de vitamina A, supliment de vitamina D, supliment de vitamina E, clorura de colina, zinc metionina hidroxi analog de chelat, chelat de metionină hidroxi analog de mangan, complex de glicină feroasă, chelat de metionină hidroxi chelat de cupru, DL-metionină, taurină, L-carnitină.


Aditivi nutritivi : Vitamina A 4800UI; Vitamina D3 320UI; Vitamina E 160 mg; analog hidroxilat al metioninei 200 mg zinc chelat; analog de metionină hidroxi mangan chelat 40 mg; analog hidroxi metionină fier chelat 70 mg; metionină de cupru hidroxilat chelat 16 mg; DL-metionină 2300 mg; taurină 800 mg; L-carnitină 150 mg. Aditivi organoleptici: 50 mg extract de ceai verde.

Componente analitice:
Proteină brută (min) 10,50%; grăsime brută (min) 3,80%; fibre brute (max) 0,80%; umiditate (max) 78,00%; cenusa (max) 3,30%.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.