Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Hrană umedă pentru pisică Farmina Biban de mare, sardine și creveți 70g

Cod:

PND080141


Cod intern: #2362102

  • Distribuie pe:
7,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


B000M


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Hrană umedă pentru pisică Biban de mare, sardine și creveți 70g de la Farmina

  • Majoritatea alimentelor conservate de pe piață nu au substanțe nutritive esențiale valoroase pentru a satisface toate nevoile nutriționale ale pisicilor și câinilor.
  • Aceste produse sunt denumite în general alimente complementare și, prin urmare, ar trebui să fie hrănite cu suplimente sau în completarea unei alte diete, cu riscul de a provoca deficiențe sau un dezechilibru potențial dăunător.
  • Dimpotrivă, N&D Ocean, atât uscat cât și umed, este o linie de alimente complete, care conține TOȚI nutrienții necesari pentru bunăstarea zilnică a prietenilor tăi cu 4 picioare.
  • Alimentele complete din gama umedă N&D pot fi hrănite exclusiv sau amestecate cu croșete.
  • 100% natural. Conservele sunt aburite ușor o singură dată, pentru a păstra mai bine caracteristicile organoleptice și nutriționale ale ingredientelor.
  • Biban de mare, sardine, cod, cartofi dulci, creveți, ulei de hering, fructooligozaharidă, carbonat de calciu, clorură de potasiu, supliment de vitamina A, supliment de vitamina D3, supliment de vitamina E, complex de menadionă bisulfit de sodiu, clorură de colină, chelat de zinc metionină hidroxi analog, mangan chelat de analog hidroxi metionină, complex de glicină feroasă, chelat de analog de hidroxi metionină de cupru, DL-metionină, taurină, L-carnitină.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.