Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Hrană umedă pentru pisică Farmina N&D Natural Tuna&Salmon 140 g

Cod:

PND140063


Cod intern: #2362126

  • Distribuie pe:
12,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


B000M


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Hrană umedă pentru pisică N&D Natural Tuna&Salmon 140 g de la Farmina

FARMINA N&D CAT NATURAL Ton & Somon 140g

FARMINA N&D CAT NATURAL Ton & Somon 140g este o combinație delicioasă de ton delicat și somon care va satisface chiar și cel mai pretențios palat al pisicii tale. Această hrană de înaltă calitate pentru pisici adulte a fost creată având în vedere sănătatea și bunăstarea animalului dvs. de companie.

Această cutie de hrană conține un conținut ridicat de proteine ​​(15,5%), grăsimi optime (2%) și fibre brute esențiale (0,5%) pentru a sprijini dezvoltarea sănătoasă și întreținerea mușchilor pisicii tale. În plus, hrana nu conține gluten, ceea ce o face potrivită și pentru pisicile cu sensibilitate la gluten.

Produsul nu conține conservanți și soia, ceea ce îl face natural și ușor digerabil de corpul pisicii. În plus, conținutul de umiditate de 80% vă ajută să vă mențineți pisica bine hidratată.

FARMINA N&D CAT NATURAL Ton & Somon 140g se potrivește nevoilor nutriționale diverse ale pisicii tale, indiferent de rasa sau cerințele specifice. Acest aliment nu conține coloranți artificiali sau zahăr. Oferă beneficii generale pentru sănătate și nu este dedicat nevoilor specifice ale animalului.

Ai grija de sanatatea pisicii tale si ofera-i hrana de cea mai inalta calitate care ii va oferi toti nutrientii necesari. Alege FARMINA N&D CAT NATURAL Ton & Somon 140g și fă-ți pisica să se bucure de o masă gustoasă și sănătoasă.

Compoziţie:

ton galben (50%), file de somon (20%), bulion de pește.

 

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.