Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Hrană umedă pentru pisică Farmina N&D Natural Tuna&Shrimp 140 g

Cod:

PND140064


Cod intern: #2362129

  • Distribuie pe:
12,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


B000M


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Hrană umedă pentru pisică N&D Natural Tuna&Shrimp 140 g de la Farmina

FARMINA N&D CAT NATURAL Ton & Creveți 140g este o combinație unică de arome pentru pisica ta. Aceasta cutie de mancare contine bucati delicioase de ton si creveti care cu siguranta iti vor incanta animalul de companie.

Greutatea acestui produs este de 140 g, ceea ce îl face perfect pentru o singură administrare pentru pisica dumneavoastră adultă, indiferent de rasa sa.

N&D CAT NATURAL este un produs fără soia, așa că poți fi sigur că îi oferi animalului tău iubit hrană sănătoasă și naturală. Mai mult, acest aliment nu contine conservanti sau coloranti artificiali, ceea ce reprezinta un avantaj in plus pentru sanatatea lui.

Conținutul de grăsime este de doar 0,4%, ceea ce îl face un aliment ușor, ideal pentru pisicile cu sistem digestiv sensibil. În plus, hrana conține 1% cenușă crudă, ceea ce poate avea un efect benefic asupra sănătății generale a pisicii tale.

Conținutul de fibre brute al alimentelor este de 0,5%, ceea ce ajută la menținerea digestiei sănătoase.

Această hrană nu conține zahăr și gluten, oferind pisicii tale o nutriție sănătoasă și echilibrată.

Oferă-i pisicii tale ceea ce își dorește cu adevărat și ai grijă de sănătatea sa generală cu FARMINA N&D CAT NATURAL Ton și Creveți 140g.

Compoziţie:

ton galben (65%), creveți (5%), bulion de pește.

 

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.