Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Hrană uscată pentru pisică Farmina N&D Quinoa, Cu hering, 300 g

Cod:

PND0030016


Cod intern: #2362264

  • Distribuie pe:
43,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


B000M


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Hrană uscată pentru pisică N&D Quinoa, Cu hering, 300 g de la Farmina

Reteta de hering, quinoa, nuca de cocos si turmeric.
Hrana completa pentru pisici adulte.
Farmina N&D Quinoa Skin & Coat este o hrana dietetica completa si fara cereale pentru pisici recomandata pentru reducerea intolerantelor la ingrediente si nutrienti.


Caracteristica

SI


N&D QUINOA SKIN&COAT este o formula pentru animale cu intoleranta alimentara manifestata prin probleme ale pielii, continand 94% proteine de origine animala.
Contine nutraceutice valoroase, cum ar fi:
Nuca de cocos: un element esential pentru ingrijirea pielii, bogat in zinc, cupru, fier, potasiu, magneziu, fosfor si sodiu. Are acizi lauric si caprilic sanatosi, care au efecte antiinflamatoare, antibacteriene, calmante asupra bolilor de piele si cresc absorbtia acizilor Omega-3, contine multe vitamine si minerale.
Turmericul: antiinflamator, sustine regenerarea pielii, contine antioxidanti.
Natura carnivora a membrilor familiei noastre cu patru picioare a stabilit intotdeauna directia cercetarii stiintifice a Farminei intr-un sistem de nutritie adecvat si conforme cu natura.


In natura, cainii mananca aproape exclusiv carne si nu au nevoie de multi carbohidrati in dieta lor.
N&D QUINOA este o linie inovatoare de alimente functionale fara cereale create in Italia folosind tehnologii unice:
Datorita tehnologiei Vacuum Coater, vitaminele sunt adaugate dupa tratamentul termic, garantand o durabilitate mai mare a acestora.
Conservat in atmosfera protectoare: in timpul fazei de ambalare, azotul - prezent in mod natural in aer - este eliberat in ambalajul alimentar, inlocuind oxigenul, prevenind astfel oxidarea. Aceasta tehnica este adesea folosita si in producerea hranei umane, deoarece permite conservarea naturala si prospetimea alimentelor.


In conformitate cu aceasta filozofie, Farmina a dezvoltat linia inovatoare N&D Quinoa Formula. Noile produse fara cereale sunt bogate in ingrediente de origine animala, in timp ce quinoa cultivata in Italia, cu un indice glicemic scazut, este bogata in fibre pentru a ajuta digestia, precum si in antioxidanti naturali. N&D Quinoa, disponibila in mai multe arome, contine extracte naturale de fructe si legume cu proprietati nutritive largi.


DE CE QUINOA?


Quinoa este un aliment fara gluten si este considerat un superaliment datorita proprietatilor sale nutritive unice.Este un excelent suport nutritiv deoarece:
a€¢ Sprijina digestia, absorbtia nutrientilor si imunitatea intestinala,
a€¢ Este o sursa de aminoacizi esentiali, minerale si antioxidanti naturali,
a€¢ Are un indice glicemic scazut (IG 35),
a€¢ Nu contine gluten,
a€¢ Este mai bogat in nutrienti decat cerealele,
a€¢ Provine din culturi organice italiene,
a€¢ Sprijina prevenirea bolilor cardiovasculare.

Cercetare fara cruzime - Respectul este in centrul cercetarii noastre.
O caracteristica speciala a protocoalelor clinice dezvoltate de FVR (Farmina Vet Research) este colaborarea cu medici veterinari independenti care lucreaza in toata Italia. Pacientii lor, folosind dietele si protocoalele noastre clinice, au sansa de a-si imbunatati sanatatea, ramanand alaturi de familiile lor pe toata perioada studiului, cu respect deplin pentru bunastarea animalelor.


PIRATI PE SANATATE, ALEGETI N&D QUINOA: ALIMENTE FUNCTIONALE PENTRU ANIMALELE CARNIVORE.


Instructiuni de utilizare: se recomanda consultarea unui nutritionist inainte de utilizare. Se administreaza la temperatura camerei, conform dozei zilnice indicate in tabel. Cantitatea zilnica din tabelul atasat este doar orientativa si trebuie ajustata pentru a obtine greutatea dorita. Cantitatea zilnica poate varia in functie de rasa, mediu, activitate fizica, temperament si starea animalului. Portia poate fi impartita in doua sau mai multe mese pe zi. In prima perioada de utilizare se recomanda combinarea alimentelor din linia N&D cu alimentele anterioare. Durata recomandata de utilizare: 3-8 saptamani: daca simptomele de intoleranta dispar, se poate folosi pe termen nelimitat. Asigurati-va intotdeauna ca pisica dvs. are acces la apa curata si proaspata.


Compozitie:

SI

hering (20%), proteina de hering deshidratat (20%), amidon de mazare, ulei de peste (hering), seminte de quinoa extrase (8%), seminte de in, nuca de cocos uscata (2,5%), turmeric (2,5%), inulina de cicoare, fructooligozaharide, extract de drojdie (sursa de manooligozaharide), coji si seminte de psyllium, carbonat de calciu, fosfat dicalcic, sulfat de calciu dihidrat, clorura de potasiu, clorura de sodiu, drojdie de bere uscata, extract de aloe vera, glucozamina, sulfat de condroitina. Surse de proteine: hering, proteina deshidratata de hering. Surse de carbohidrati: amidon de mazare, seminte de quinoa extrase.
Aditivi la 1 kg. Vitamine, provitamine si alte substante definite chimic: Vitamina A (3a672b) 32.000 UI; Vitamina D3 (E671) 1500 UI; Vitamina E (3a700) 600mg; Vitamina C (3a300) 300mg; Niacina (3a314) 150 mg; D-pantotenat de calciu (3a841) 50 mg; Vitamina B2 20mg; Vitamina B6 (3a831) 8,1 mg; Vitamina B1 (3a820) 10mg; Biotina (3a880) 1,5 mg; acid folic (3a316) 1,5 mg; Vitamina B12 0,1 mg; Clorura de colina (3a890) 2500mg; Beta-caroten [3a160(a)] 5 mg. Amestec de oligoelemente: zinc (chelat de zinc cu analog hidroxi de metionina) (3b6.10) 163,8 mg; Mangan (chelat de mangan cu analog hidroxi metionina) (3b5.10) 64,6 mg; Fier [glicina fier (II) chelat hidrat] (3b108): 58,3 mg; Cupru (chelat de cupru cu analog hidroxi metionina) (3b4.10) 15,8 mg.Aminoacizi, sarurile acestora si produse inrudite: DL-metionina, grad tehnic (3c301) 3000mg; Taurina (3a370) 3000mg; Clorhidrat de L-lizina pur tehnic (3.2.3.) 1000 mg; L-cistina (3c391) 700 mg; L-triptofan (3c440) 600 mg. Aditivi senzoriali: extract de ceai verde 100mg; extract de rozmarin. Antioxidanti: extracte de tocoferol din uleiuri vegetale.


Ingrediente analitice:

SI

proteina bruta 30,00%; grasime bruta 16,00%; fibre brute 2,50%; umiditate 8,00%; cenusa bruta 7,90%; calciu 1,00%; Fosfor 0,80%; magneziu 0,09%; Acizi grasi Omega-3 2,40%; Acizi grasi Omega-6 0,80%; DHA 1,10%; EPA 0,80%; Glucozamina 1200mg/kg; Sulfat de condroitina 900 mg/kg.
A se pastra intr-un loc uscat si racoros intr-un recipient inchis. Greutatea neta, codul lotului, numarul de inregistrare din fabrica: vezi spatele pachetului. Utilizare inainte de: vezi data tiparita pe ambalaj. 100% Garantie. Daca dvs. sau animalul dvs. de companie nu sunteti multumiti

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.