Luni - Vineri 9:00 - 18:00

AXAGON HMC-HCR3A USB-Hub, 3x USB-A + HDMI + SD/microSD, USB-C 3.2 Gen 1

Cod:

HMC-HCR3A


Cod intern: #2212479

  • Distribuie pe:
143,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere HMC-HCR3A USB-Hub, 3x USB-A + HDMI + SD/microSD, USB-C 3.2 Gen 1 de la AXAGON

Hub USB AXAGON HMC-HCR3A, Cablu USB-C

Hubul Multiport USB-C 3.2 Gen 1 Hub Axagon HMC-HCR3A upgradeaza laptopul, computerul sau telefonul cu 3 porturi USB, iesire HDMI si cititor de carduri SD / MicroSD.

Prin conectorul reversibil USB-C, puteti conecta cu usurinta trei dispozitive USB, carduri de memorie si un monitor HDMI la computer in acelasi timp.

Hub-ul USB-C va va oferi o statie de docking simpla si compacta 5in1 pentru laptop. Hub-ul USB ofera trei iesiri USB cu conectori USB-A clasici.

Hubul poate gestiona, de asemenea, conexiunea permanenta a mai multor unitati externe de stocare simultan. Rata de transfer este de pana la 5 GB/s datorita interfetei USB 3.2 Gen 1.

Hub-ul va alimenta, de asemenea, si telefoanele sau tabletele cu un curent de pana la 1,5A/5V.

Iesirea HDMI ofera o imagine de inalta calitate cu rezolutie Ultra HD 4K/30Hz si accepta semnal audio multi-canal.

Cititorul de carduri accepta toate versiunile curente ale cardurilor SD si MicroSD, inclusiv SDXC si MicroSDXC, cu o capacitate de pana la 2TB. Viteza mare de transfer de date asigurata de interfata USB 3.2 Gen 1. Cititorul de carduri permite utilizarea simultana a slot-urilor de card, precum si copierea directa intre carduri.

Functia de Port Replicator este esentiala pentru laptopuri fara conectori USB-A, cititor de carduri sau output video. Puteti utiliza perifericele USB actuale fara a fi nevoie sa cumparati altele noi. Datorita functiilor de plug and play si hot plug, conectarea hub-ului in sine este foarte simpla, nu necesita o instalare complicata, iar perifericele pot fi, de asemenea, usor conectate si deconectate in timp ce computerul functioneaza. Hub-ul este ideal pentru conectarea la telefoane cu un port USB-C. Puteti conecta la telefon o unitate flash, tastatura, mouse, monitor, televizor sau proiector.

 

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Nr. Porturi
      4
    • Interfata sistem
      USB-C
    • Tip port USB
      1 x HDMI
      3 x USB 3.2Gen 1
    • Dimensiuni
      110 x 35 x 12.5 mm
    • Greutate
      58 g
    • Culoare
      Gri
    • Altele
      Lungime cablu: 20 cm

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.