Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Orico HUB USB-C 3X USB-A, 5 GBPS

Cod:

AH-W13-GY-BP


Cod intern: #2138801

  • Distribuie pe:
28,99 lei TVA inclus

Pretul include taxa verde.


Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 24 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere HUB USB-C 3X USB-A, 5 GBPS de la Orico

Orico 3xUSB Hub Adapter

Laptopul sau computerul dvs. nu are suficiente porturi? Adaptorul Orico vă va ajuta să rezolvați probleme similare! Pur și simplu conectați-l la un port USB-C și veți obține până la 3 porturi USB. Dispozitivul vă permite să transferați fișiere la viteze de până la 5Gbps și se distinge prin designul său robust, dar compact - îl puteți purta cu dvs. în orice moment. La construcția sa este folosit un aliaj de aluminiu durabil.

Conectați până la 3 dispozitive simultan

Obțineți mai multe capacități și creșteți funcționalitatea laptopului dumneavoastră. Adaptorul Orico este echipat cu 3 porturi USB, astfel încât puteți conecta până la 3 dispozitive în același timp. Produsul este compatibil cu o mare varietate de hardware, inclusiv mouse-uri, tastaturi, unități USB, imprimante, cititoare de carduri și tablete.

Compatibil

Acest adaptor practic este perfect pentru o varietate de aplicații. Este compatibil cu cele mai populare dispozitive, cum ar fi laptopurile și computerele. De asemenea, îl veți utiliza cu succes împreună cu o tabletă - cu ajutorul său puteți conecta cu ușurință un mouse și o tastatură, de exemplu, pentru a vă facilita munca. În plus, conectorul special conceput se potrivește perfect interfețelor USB-C.

Transferați fișiere într-un timp scurt

Hub-ul vă va permite să transferați fișiere între dispozitive într-un timp scurt. Acesta oferă viteze de transmisie de până la 5Gbps. Acest lucru înseamnă că pentru a copia 1GB de date cu ajutorul său, este nevoie de doar aproximativ 3 secunde! Nu mai trebuie să așteptați prea mult timp până când toate fotografiile sau videoclipurile de care aveți nevoie ajung la destinație.

Specificatii tehnice


  • Specificatii
    • Nr. Porturi
      3
    • Interfata sistem
      USB 3.1 x 1, USB 2.0 x 2
    • Dimensiuni
      75.5mm x 15.2mm x 8.5mm
    • Culoare
      Gri

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.