Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Husa 3MK pentru Apple iPhone 14 Verde

Cod:

5903108476478


Cod intern: #1701792

  • Distribuie pe:
27,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Garantie: 12 luni


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Husa pentru Apple iPhone 14 Verde de la 3MK

Matt Case

Protecție elegantă pentru smartphone, rezistentă la murdărie, zgârieturi și decolorare.

Durabilitate crescută

Care sunt așteptările tale când pui o husă nouă pe telefon? Apreciezi rezistența la zgârieturi, decolorare și amprente? Doriți ca husa să fie perfect asortată, realizată cu atenție la detalii și să-și păstreze aspectul estetic pentru o lungă perioadă de timp? Aceasta este Matt Case - o carcasă cu durabilitate sporită de la 3mk.

Testat la cădere

Husa Matt vă protejează perfect telefonul în timpul căderii, absorbind forța de impact. Clasa de rezistență Absorber125™ confirmă că telefonul protejat Matt Case a supraviețuit la 26 de căderi de la o înălțime de 125 cm fără nicio deteriorare. Acest lucru este mai mult decât standardul de grad militar cere.

 

Experimentul de cercetare dscout a arătat că utilizatorul obișnuit ține telefonul în mână aproape 2,5 ore pe zi. Matt Case este certificată de Institutul Național de Igienă, care garantează că este lipsită de substanțe nocive și sigură pentru sănătate – indiferent de cât timp petreci cu telefonul.

Când asigurăm telefoanele, ne pasă de planetă. Matt Case a trecut cu succes certificarea RoHS într-un laborator independent - asta înseamnă că este ecologic și respectă directivele UE stricte privind conținutul de metale grele și substanțe periculoase (inclusiv plumb, mercur și cadmiu).

Curățare ușoară

Un moment de neatenție și l-ai suflat din nou? Faceți cunoștință cu prima carcasă de pe piață pe care o puteți păstra cu ușurință impecabil de curat. Datorită calității înalte a manoperei, le puteți spăla în mașina de spălat cu alte haine sau țesături. Fără spălare, fără detergenți duri, fără a cumpăra alt produs.

Încărcare fără fir ușoară

Structura Casei Matt este compatibilă cu încărcătoarele inductive, ceea ce vă permite să vă încărcați telefonul fără fir fără a fi nevoie să scoateți carcasa.

Protecție împotriva contaminării

Husa Matt este foarte flexibilă și aderă perfect de carcasa telefonului tău, protejându-l de efectele dăunătoare ale nisipului și prafului. Ecranul este protejat de marginile ușor ridicate ale carcasei, compatibil cu ochelari și filme 3mk.

Precizia manoperei

Carcasa Matt protejează toate butoanele proeminente, iar standardul EasyClick™ Buttons garantează sensibilitatea lor deplină. Matt Case are, de asemenea, decupaje precise pentru toate prizele necesare pentru telefon.

Protecția lentilelor

Matt Case are margini ridicate în jurul lentilelor. Ori de câte ori pui telefonul jos, lentilele nu ating direct suprafața și sunt perfect protejate împotriva spargerii.

 

Întrebări frecvente - întrebări frecvente

Din ce material este confectionata carcasa?

Carcasa Matt este realizată din material TPU flexibil.

Prin ce este diferită Carcasa Matt de alte carcase negre?

Carcasa Matt este realizată dintr-o componentă extrem de durabilă și durabilă, care este ușor de întreținut. Nu se decolorează, chiar și atunci când îl curățați cu un agent pe bază de alcool.

De ce costă cazul atât de mult?

Mulți producători se concentrează pe designul produsului. La 3mk Protection, designul merge mână în mână cu atenția acordată testării și siguranței. În loc de sloganuri goale - lucruri concrete: certificate Absorber125™, PZH și RoHS.

Specificatii tehnice


  • General
    • Tip
    • Compatibilitate
    • Model compatibil
      iPhone 14
    • Culoare
    • Altele
      Material: poliuretan termoplastic
      Tehnologie EasyClick

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.