Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Husa Lemontti Husa Silicon cu Snur iPhone 14 Mov (protectie 360°, material fin, captusit cu microfibra)

Cod:

LEMHSCSIXIVM


Cod intern: #2562391

  • Distribuie pe:
39,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: In stoc depozit


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei

Descriere Husa Lemontti Husa Silicon cu Snur iPhone 14 Mov (protectie 360°, material fin, captusit cu microfibra) de la Lemontti

Lemontti Husa Silicon cu Snur iPhone 14 Mov (protectie 360°, material fin, captusit cu microfibra)Husa Silicon cu Snur pentru iPhone 14 de la Lemontti este solutia pentru protectia telefonului tau impotriva zgarieturilor, prafului si loviturilor. Husa pastreaza conturul telefonului si ii confera un aspect elegant prin profilul slim si finisajele de calitate.Se potriveste perfect cu modelul dumneavoastra de telefon, avand decupajele precise pentru modelul indicat astfel incat sa permita accesul facil la toate porturile, iar butoanele sunt acoperite. La interior este captusita cu microfibra pentru protectie suplimentara.Husa dispune de un snur realizat din nailon, ceea ce va permite sa prindeti husa in jurul gatului si sa o utilizati drept poseta. Snurul are o lungime de 75 cm si este usor de ajustat. Astfel, fie ca mergeti la plimbari prin oras, la cumparaturi sau sa luati masa in oras, fie mergeti in drumetii sau la plimbari cu bicicleta, husa va face sa iesiti in evidenta, sa fiti la moda si sa va pastrati in acelasi timp telefonul in siguranta.Caracteristici:- material: silicon- finisaje de calitate- captusita cu microfibra la interior- ultraslim, usoara- protectie impotriva zgarieturilor si socurilor usoare- aspect fin la atingere- butoane acoperite (protectie 360 grade)- deschidere la toate butoanele si porturile- snur gros în culoarea suprapunerii- lungimea maxima a lesei 75 cm (reglabila cu un glisor metalic)- varfuri metalice- fixarea durabilă și sigură a șnurului de carcasă- culoare: Mov- dedicat: iPhone 14Imagini cu caracter informativ!

Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.