Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Dicota Tablet Folio iPad 10.2", Negru ,Afișajul se aprinde și se oprește automat la deschiderea și închiderea carcasei.

Cod:

D31853


Cod intern: #1365135

  • Distribuie pe:
131,99 lei TVA inclus

Disponibilitate: Nu este in stoc


Cost livrare in Bucuresti: 10,00 lei
Cost livrare in tara: 19,90 lei (Livrare gratuita in tara pentru comenzile de peste 499,00 lei)


Descriere Dicota Tablet Folio iPad 10.2", Negru ,Afișajul se aprinde și se oprește automat la deschiderea și închiderea carcasei. de la Dicota

Productivitate maximă și versatilitate. Subțire, cu un spate transparent și concepută pentru o protecție de înaltă calitate împotriva căderilor, Tablet Folio oferă protecție peste tot: în sălile de clasă, la birou sau în deplasare. Realizat pentru a se potrivi iPad-ului de 10,2" cu decupaje precise pentru cameră, difuzor și porturi de încărcare și căști.

Stabil în orice condiții și pe orice suprafață, fie că este pe un birou, în tren sau în mână. Funcția de suport cu trei unghiuri diferite este soluția perfectă în orice situație. Spatele transparent al carcasei poate fi personalizat cu autocolante, coduri de bare sau numere pentru o identificare ușoară. Carcasa are, de asemenea, un suport integrat pentru stilou pentru a menține un stylus ușor accesibil. Protecție fiabilă a dispozitivului
  • Carcasa respectă standardul de protecție militară MIL-STD-810H. Carcasa rezista la cel putin 26 de picaturi de la o inaltime de 122 cm (certificat disponibil).
  • Afișajul se aprinde și se oprește automat la deschiderea și închiderea carcasei.
  • Închiderea magnetică puternică menține carcasa închisă în mod fiabil.
  • Țesătura este realizată din material reciclat, microfibră la interior pentru a proteja afișajul de zgârieturi.

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.