Luni - Vineri 9:00 - 18:00

Husa de protectie Samsung Book Cover Keyboard pentru Galaxy Tab S9 Ultra, Black

Cod:

EF-DX915UBEGWW


Cod intern: #2313841

  • Distribuie pe:
1.072,99 lei TVA inclus

Disponibilitate:
1 buc resigilata in stoc
Pret resigilat: 799,00 lei


Garantie: 24 luni


Livrare gratuita


Suma dorita: lei
Numarul de rate: luni
Asigurare*: lei
Rata lunara*: lei
Total de plata*: lei
  • Husa de protectie Samsung Book Cover Keyboard pentru Galaxy Tab S9 Ultra, Black

    Ambalaj original deschis, urme fine de utilizare

    Pret resigilat: 799,00 lei

Descriere Husa de protectie Book Cover Keyboard pentru Galaxy Tab S9 Ultra, Black de la Samsung

Experiență asemănătoare PC-ului, cu o singură atingere
Experiență asemănătoare PC-ului, cu o singură atingere
 
Rezolvă lucrurile cu ușurință cu Book Cover Keyboard. Complet iluminată din spate, cu taste funcționale și trackpad, tastatura se combină cu modul DeX pentru a oferi o experiență asemănătoare PC-ului, cu o singură atingere. Poți chiar să atribui comenzi rapide pentru aplicații, cu un acces rapid și ușor.
*Imagine simulată în scopuri ilustrative. UX/UI reală poate varia. **Compatibil cu Samsung Galaxy Tab S9, S9+, S9 Ultra. Book Cover Keyboard pentru Galaxy Tab S9, S9+, S9 Ultra se poate conecta cu până la 3 dispozitive, prin Bluetooth. ***Iluminarea de fundal, disponibilă numai la Book Cover Keyboard pentru Galaxy Tab S9 Ultra, prin apăsarea Fn + F12. **** Caracteristicile și aspectul tastaturii pot varia în funcție de model sau tip de limbă. ***** Comenzile rapide pentru aplicații pot fi atribuite numai pentru aplicațiile selectate.
 
Atașabilă magnetic, pentru o înlocuire ușoară
Cu designul său magnetic, poți atașa și detașa cu ușurință coperta din spate, pentru a-ți personaliza dispozitivul. Înlocuiește-l în funcție de preferințele tale, pentru a se potrivi nevoilor tale zilnice.
Atașabilă magnetic, pentru o înlocuire ușoară
*Produse vândute separat.
Fără efort, la 150°
Înclini până la 150°, pentru un nou nivel de libertate cu Book Cover Keyboard. Reglezi cu ușurință unghiul din spate, pentru a-ți găsi poziția perfectă pentru a trimite e-mailuri, scrie pe blog sau studia - orice îți place să faci.
Fără efort, la 150°
*Imagine simulată în scop ilustrativ. UX/UI reală poate varia.
Îmbunătățește-ți productivitatea cu partajarea fără cablu
Cu Wireless Keyboard Sharing te poți conecta cu ușurință la celelalte dispozitive Galaxy și poți scrie fără probleme sau naviga pe acestea. Comută cu ușurință între dispozitive și preia controlul asupra telefonului tău, așa cum ai face-o pe tableta ta.
Îmbunătățește-ți productivitatea cu partajarea fără cablu

Specificatii tehnice



Rareori informatiile pot contine mici inadvertente: fotografiile produsului au caracter informativ si pot contine accesorii neincluse in pachetele standard. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului. Fiecare produs comercializat beneficiaza de garantia specifica data de catre furnizorul, producatorul sau distribuitorul oficial. Toate marcile apartin detinatorilor legali. Echipa noastra face toate eforturile pentru a elimina orice inadvertente sau erori.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.